Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Marcilol

csendes tag

Üdvözlet! :R

Történt egy helyzet.
    FoxPost-al rendeltem csomagot, a feladó elhelyezte nekem a rekeszben.
    Másnap reggel látom hogy a Futár kivette a csomagot és elindult vele a raktárba ugye csomagkövetéssel tudom figyelni.
    Ezután semmi Update nem történt a csomag helyzetével, 3 napig folyamatosan úton volt a raktárba a kiírás szerint.
    Felhívtam őket a kézbesítés várható napján, hogy mi történt, hol a csomag, miért nem frissül a helyzete.
    Nem tudtak sokat mondani, azt mondták hogy a futár biztosan felvette és hogy nem volt üres a rekesz, tehát elindult vele a raktárba, de azóta semmi hír róla.
    Benne van hogy elveszett, segítőkészek voltak, nyitottam egy kárbejelentő lapot, hálisten a feladás, a csomag levolt videózva, és a számla is megvan a termékről miegymás papír igazolva a csomagban található tárgy értékét.
    Ha ezekkel mind rendelkezem, és nem találják a csomagomat, kötelesek megfizetni annak értékét, tehát ami a számlán szerepel és amivel engem megkárosítottak?
    Továbbá van esetleg valakinek ilyen tapasztalat, esetlegesen más cégnél vagy pont itt, ha igen hogy zárult?
    Minden tippet szívesen fogadok!:)

Bár nem értem hogy hogyan tűnt el a csomag a raktárba menet, ha kivette a futár, vagy a raktárban hogy nem találják 3-4 napja..

Új hozzászólás Aktív témák