Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
salazol
őstag
válasz
tothjozsef
üzenetére
Meg tudom erősíteni a Bosch-t, szvsz jó választás, amit leírtál, arra örök életű kell legyen.
Nekem Bosch 550 RE jelű van, kb. 15 éve használom, az első 6-7 évben eléggé intenzíven. 6-7 év után volt szénkefe csere és kommutátor felszabályozás, azóta is másodgépként kiváló. Rengeteg vas- és fafúrás, téglafúrás, és kevés betonfúrás (szenvedés) volt. -
salazol
őstag
válasz
tothjozsef
üzenetére
Minden attól függ, mire akarod használni.
Ha néha otthon fúrkálsz, nyugodtan vehetsz valami akciósat, csak tudomásul kell venni, hogy panellakás falát nem lehet vele fúrni. Bár ma már van olcsón ''fúrókalapács'' is, kb. 13e körül, kis türelemmel azzal már lehet panelt fúrni, de nem ipari szinten.
Ha iparszerűen használnád (akkor biztos nem kérdeznél ilyet) akkor külön fúró betonfúráshoz (minimum Makita vagy Hilti szvsz) és másik az egyéb fúrásokhoz (sok márka jöhet szóba, csak ipari sorozat legyen).
Jómagam régebben ''félipari'' felhasználásra egy Bosch 550 W-ost használtam, meglepően sokáig bírta és csak 16000 Ft volt. Betont nem vitte, ahhoz kölcsönöztem mindíg Hiltit.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest