- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz LurkerSheik #10 üzenetére
Akkor a sima csip jelölése pont ez lenne:
S689ProUltraLite...
Igazából az átlagembert nem verik át, mert az azt se tudja tájékozódás nélkül, hogy mi az a tátika.
A szakemberek képben vannak, a blogvloggerek és újságírók keresik csak a fejüket...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
stratova
veterán
Miután a 7s Gen 2 gyakorlatilag egy 6 Gen 1 OC sikerült még kevésbé átláthatóvá tenni a középkategóriát.
-
TeeJay
félisten
válasz aprokaroka87 #11 üzenetére
Teljesen jó volt az eredeti nevezéktan
4xx sorozat belépő
6xx sorozat közép szint
7xx sorozat felső közép
8xx sorozat csúcskategória
Azt szúrták el hogy évente 10-20-30-as lépcsővel gyorsan kinyírták a lehetőségeketHa minden évben csak egy tízest maxoltak volna ki akkor 10évig lett volna mivel nevezni a procikat
Az alverziók meg lehettek volna utolsó számokkal jelölve
Snapdragon 700-702-704-707-708
Következő évben fejlesztés utána 710-712-714-717-718Ez a gen 1-2-3 mellé + meg s jelző már baromság
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Frixielder
újonc
Kimondhatjuk, scammer szar lett az összes tech cég. Nvidia és társai. Persze, hogy nem lehet megmondani névről, hiszen ez is a céljuk. Már az intelnél sem egyértelmű melyik chip hány magos stb, ahogy néztem pár napja. Ha nem vagy ránőve az ilyen fórumokra, videókra simán bevisznek az erdőbe tátott szájjal..
Ezeket szankcionálja az eu inkább.. Simán belefér a vásárló megvezetése kategóriába.. -
aprokaroka87
nagyúr
Látszik hogy a qualcomm se nagyon tudja mit adjon már ki, meg ezek a nevek....
-
senior tag
Kellene még valami pro, ultra vagy lite jelző a számok meg gen mögé olyan jól áttekinthető a termékpaletta
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Aki nem tudná az 7S -ből az S a slow -ra asszociál.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Graphics
Jómunkásember
Klasszikust csak helyesen. Pont így volt jó.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
clay07
csendes tag
A
csokoládéhelyett szerintem apisztácialett volna találóbb -
Graphics
Jómunkásember
Szerintem ez inkább a 7 Gen 1 felturbózása akarna lenni.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)