Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Szerintem nem írtam sok dolgot, de vannak kételyeim, hogy ez megfelel mindnek. Szóval például kés, gyorsan szerelhető damilfej vastag damillal? Nem viccből érdekel olyan amilyen. Azért nem azt írtam, hogy D-s, mert egyrészt az önmagában nem elég, mert írtam mást is, másrészt, pl. ti is írtátok, hogy van forgatható karú is, azt mondjuk nem is tudtam. De ha minden feltételnek nem felel meg akkor nem felel meg. De az is túlzás hogy mindennek forgatható, mert mondjuk egy BC550-nek se lehet nagyon forgatni a karját, meg az nehéz is. De olyan kell ami könnyebb, de megbírkózik mondjuk a borostyánnal, komlóval, azzal a futó növénnyel aminek nem jut eszembe a neve, de úgy száll a magja mint a pittypangé, sommal.
-
-
gyulank
addikt
Ez vicc? Mert a fűnyíróra külön topik kell, arra nem mondjuk, hogy árukereső, pedig mind egyforma. De ha fűkaszáról kérdezek olyat, amit nem találok meg az árukeresőn, max. minden létező fűkaszának elolvasom mindenét, hogy melyiket lehet használni fél méteren, és mégis lehet rá kést tenni, és a damilfeje is könnyen, és gyorsan szerelhető, az már árukereső. De egy fűnyíró, amiről annyit kell tudni, hogy milyen széles, arról lehet kérdezni. Tény, hogy gondolom fűnyíróról se lehet olyan alapdolgok alapján sem keresni, mint oldalkidobó, de az jó eséllyel látszik. De erre kell topik, de én egyszerű hülyeséget kérdeztem, amit pillanatok alatt megtalálhatnék árukeresőn... Hozzátenném azt is, hogy nem gagyi érdekel, szóval ezeket az tudja, aki látott már ilyet. Azért kérdeztem. Mert ezek így együtt amiket felsoroltam, nem nagyon szoktak lenni az alapján, amiket láttam árukeresőn, mielőtt kérdeztem. Mert ha mondjuk ilyen D-s karú, akkor szerintem sem kést nem lehet rátenni, de a damilfeje is jobb esetben nem koppintós, nem tekerős, hanem szétszedős, rosszabb esetben meg olyan ami köré könnyebben feltekeredik a fű. Meg vékony damil megy bele. Nem tudom mi volt a probléma a kérdésemmel azon kívűl, hogy ez másféle fűnyíró.
-
gyulank
addikt
Fűkaszás topikot nem találtam. Olyan fűkasza kéne, amivel lehet akár fél méter széles területen mondjuk kerítés és ház közt vágni, de erős, és kést is lehet rá tenni, és a damilfeje is könnyen szerelhető.
-
gyulank
addikt
válasz
andrás47 #2991 üzenetére
Akkor mondok már én is véleményt. Ha nincs füved, akármilyen jó... Az összes elektromos ilyen helyekre van kitalálva... Nekem van egy 1200W-os MTD-m, a 2m-es füvet is vitte, ha kiakasztottam a hátán a csapóajtót, és rámhányt mindent. Ha nem, a kosár 2m-en belül tele lett, és befulladt. Azóta betonba kapott, és meghajlott a tengelye, és szorul, de kifűrészeltem az oldalát, és még így is lehet vele füvet nyírni. De úgy van kialakítva, hogy inkább hátra dobja, ezért feltorlódik, és az is akadályozza így is. Szóval, ahol meg van fű, oda egyik sem jó, mert hátra dobja mind...
-
gyulank
addikt
Amúgy létezik normális elektromos, vagy csak én nem látok egyiken sem oldalkidobót?
-
gyulank
addikt
De mi alapján nem felel meg? Benzines 750, 900, és 1200W. A vágófelület se nagyobb, ami miatt gyengülhetne a másikhoz képest azonos teljesítménnyel. Akkor mi akadályozza, hogy megcsinálja azt amit az ugyanolyan teljesítményű, és vágószélességű benzines? Mert az csak egy vélemény, hogy ha elektromos, akkor gyengébb, de most az 1000W-os elektromos konkrétan miért gyengébb a 750, vagy 900W-os benzinesnél? Mi okból kifolyólag? Annyi az összes ok, hogy mert elektromos?
-
gyulank
addikt
Na, most akkor milyen olcsóbb elektromos fűkaszával lehet levágni kb. 800m2 csöcsig érő vegyes lágyszárú gazt?
Ágaprítóval kapcsolatban pl. azt javasolták, hogy olyat nézzek, aminek van Magyarországon szervize, mint pl. Al-Ko, hogy lehessen cserélni benne a dolgokat.
Itt meg arról is azt írják, hogy nem kapni hozzá.
Paraméterekben meg ha összehasonlítom a benzinmotorosokkal, bőven jónak kéne lennie pl. az AL-KO BC 1000 E-nek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Revolut
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest