- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balli
őstag
Idén mikor érdemes beindítani utoljára a fűnyírót szerintetek? Hétvégén telkünkön már biztos vágásra érettre nőtte már magát
-
Balli
őstag
válasz
ANDROID??? #806 üzenetére
Köszi szépen, csak az asszony már közbeszólt, hogy maradjunk csak 100k alatt
Ha masszivságban azonosak akkor a M51-140F tűnik legjobb Á/É aránynak, de könnyebb súly és kisebb test miatt (irányithastóság) inkább már 46mm-re szavazok lásd lenti hsz-t... bocsi, nem vagyok egy határozott tipus -
Balli
őstag
Storno a lenti, megis 46cm-es lesz a befutó, elég az és jópár kg-al könnyebb. Már csak az a kérdés, hogy a M46-140WR megéri a plusz 23k felárat az 500e motor a 450e helyett, kellhet az a motor olyan hétvégi telekre amit leirtam? Mondjuk a golyóscsapágyazott kerekek is jól hangzik, illetve a mulcsozás is jól jöhet még... úgyhogy szerintem a M46-140WR lesz a befutó
-
Balli
őstag
válasz
ANDROID??? #803 üzenetére
Nagyon köszönöm! Áttanulmányoztam és végiggonoltam, a mostani elektromos 48cm (MTD) és annál már inkább nagyobbat választanék.
Igy marad ez illetve ez. Igazából kép alapján nekem a M51-140F nem tűnik annyira masszívnak, s a másik ránézésre jobban bírná a strapát. Szerinted? Sajnos nem lesz módomban élőben megnézni.
Egyébként ezek a MCCULLOCH gépek jobb ár-érték aránynak tűnnek mint a Makita, jól gondolom? -
Balli
őstag
válasz
ANDROID??? #801 üzenetére
Igen önjárón gondolkodtam, hogy jó lenne főleg a kinti 200m-es egybefüggő szakasz miatt ami ejtős is, bár az meg jól megdobja az árat...
Ez pl egész jónak tűnik, ami márkát szoktál ajánlgatni -
Balli
őstag
Sziasztok,
3 év szenvedés után végre tönkrement az elektromos fűnyírónk, egy benzinest szeretnék helyette.
Vágandó terület: 6-700nm (időközönként + 200nm utcafront), viszonylag durva felület, néhol erősen lejtős, nem sok kerülendő tereptárggyal. Hétvégi hegyoldai telek, tehát néha van, hogy már nagyra nőtt fűvel és viszonylag erős gyommall kell megbírkóznia (főleg utcafrontnál). Két teraszos elrendezés, azaz egyszer alkalmanként fel-le kellene cipelni, ne legyen nagyon nehéz, de strapabiróság fontosabb, nem egy finom angol gyepre lenne ráeresztveLegyen gyűjtős. Keret: 100k
Tudtok valamit ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Horizon: Zero Dawn
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest