- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ReFleXx #8897 üzenetére
nézz pár yt videót, ott is használják 8ah-val, szlovák lidl webshopban értékeléseknél is többen írják hogy 2 db 8ah-val használják
ha csak 4ah smart akku kompatibilis lenne megérteném, mert azok kisebbek már, de sima 4 ah fizikailag ugyanakkora mint a 8ah smart
performance eredetileg a fekete performance gépekhez van, ott van bt kapcsolat is, de nem muszáj használni. én 8ah performance akkut tegnap még a kézi ágvágágóval és teleszkópos sövényvágóval is használtam miután a 4 ah lemerítettem, és azokra csak 2 és 4 ah az ajánlott
csak akkor nem fog menni a gép x20v team akkuval ha fizikailag nem fér oda
-
den89
tag
válasz
ReFleXx #8843 üzenetére
Szerintem azért próbáld meg nagyjából pontosan belőni, mekkora a füves részt. Nagyon nem mindegy, ha akkus gépet vennél.
Megértem, hogy akkusat szeretnél, az én szüleim is elégedetten használják. De ekkora területre nem kicsi akkukapacitás fog kelleni, és a rászánt összeg is kicsit karcsú. Itt egy példa: Makita DLM432Z (105k) Ehhez veszel mondjuk 2db 18V 5Ah akkut (25k/db), vagy 2db 18V 6Ah akkut (30k/db), és egy duplatöltőt (35k). Tehát ez összesen olyan 190-200 eFt-ban lenne, és a pláne, hogy valószínűleg nem értek vele végig, ha mondjuk az 1100 m2-nek tényleg a fele füves (~500-550 m2). Tapasztalat, fórum, stb. vélemények alapján 2db 5ah akkuval 250-350 m2 lehet meg, 2 db 6ah-val 300-400 m2. Ez mondjuk egy átlagos, max 8-10 cm-es száraz, nem túl sűrű fű. Nyilván 5 centis füvön 4 centire nyírva végig lehet rohanni 500 m2-en is, nem mondom, hogy nem. De mivel írtad, hogy 2 hetente van nyírva, és nem degradálva édesanyádat, valószínűleg nem a rohanva füvet nyírós fajta.
De van pl a Lidl-s Parkside PRMA 40 LI fűnyíró, ahhoz olcsók az akkuk és a töltő is. De most nem árulják. Az meglenne 4 db 20V 4Ah akkuval olyan 110-120-ból, talán végig is érnétek az 500 m2-es füvön. Azért anyukádat kérdezd meg, hogy akar-e, hajlandó-e bajlódni esetleg 4 db akku töltögetésével. Illetve jelzem még egyszer, nagyon nem mindegy, hogy 400 m2 a fű, vagy 600 m2.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest