- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
benvolio #2247 üzenetére
Én is vettem korábban egy Lidl-st, de már nem él a link, hogy melyik. Eddig 4x-er nyírtam vele és teljesen rendben van, elégedett vagyok vele. (Nem nagy a terület kb. 4zsák zöldhulladékos megy tele) Ez még le se fulladt egyszer se, mint az eddig kölcsönkért nyíró (ez nem tudom milyen volt, de olyasmi mint a kis Agrimotor kinézetre). Már a hangja is komolyabb, hallani, hogy erősebb. Annyi a hiba benne, ami a másiknál is volt, hogy az első kerék a legkisebb állásban terpeszt. Bár így is ment rendesen, de inkább ezt közép állásba használom.
-
h146207
tag
válasz
benvolio #2247 üzenetére
Én sajnos egyáltalán nem értek ezekhez, így nem is fogok válaszolni, de én is hasonlóban gondolkodom, és még ezt néztem bauhausban 23k
[link]bauhaus 5 év önkéntes garanciát vállal, nem tudom mennyire lehet érvényesíteni, de ebben a kategóriában jól jöhet. gardena nem egy makita, de talán a lidlösnél ekőrébb van(?)
(és az én 100nm kertemhez 2-3 heti egyszer fél óra nyírásra nem akarok 40-50ezres gépet)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest