Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
schlaci #2301 üzenetére
Jól látod az egészet!
9 éves AL-KO villanyost használok, a motor tökéletes, apósom időnként megköszörüli, mást nem történt vele.
Éjjel nappal télen nyáron kint van a kertben egy lépcső alatt, csak az eső nem éri, de köszöni jól van!
A fűgyűjtő tetején a rugót kell javítatlanom, már nem zár olyan tökéletesen.
A mai fűnyírók hulladékok a régiekhez képest!
Próbaképp vettem a múlthónapban az ALDI-s akciósból, 20 percet bírt a motor és elfüstölt! -
válasz
schlaci #2301 üzenetére
Eléggé hasonlóan látjuk a dolgokat. Én itthon egy fémházas oldalkidobós legalább harminc éves direkt hajtású elektromos Rotim fűnyírót nyúzok. Nem azért mert nincs pénzem jobbra hanem azért mert ez JÓ. Nagyjából tizenöt éve hoztam el egy haveromtól mert tőben eltörött az egyik szára és ki akarta dobni. Ismerőssel hegesztettem rá hajtott acélcsövet arra pedig ráfogattam a markolatának a felső karimáját ez így kb. engem túl fog élni. Tizenöt év alatt egy kapcsolót kellett rá venni, két darab pengét és talán három vagy négy darab penge tartót mert idővel elrágódik a puha műanyag. Helyi gazdaboltból ez összesen lehetett úgy hétezer forint. Szóval szemmel láthatóan ingem gatyám rámegy.
szerk: ja, meg egy harminc méteres hosszabbítót mert sikerült keresztültolnom rajta a fűnyírót. De azt nem számolom mert amúgy is kellett volna egy új.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest