Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
tibcsiworld #3648 üzenetére
Én nem tudom már, hogy mi ez.
Egyetlen Lidl-ben láttam kirakva 3 db-ot. Fölötte az ár: 79 Euro.
Megakadt rajta a szemem és fél percnyi gondolkodás után rájöttem, hogy ez így, ebben a formában, még az extrém magas euro árfolyam mellett is kihagyhatatlan vétel- legalábbis egy próbát mindenképp megér a dolog.
Otthon, este tűnt fel a számlán, hogy a 79 is még lejjebb csúszott, a pénztár már csak 59-nek számolta el. Másnap visszamentem és elhoztam még egyet. Így most van két akkus fűnyírónk, egy a szülőknek, egy magamnak.
Akksi az még nincs hozzá bár, várom türelmesen a hétfőt. (életem leghosszabb ideig várt Lidl akciója ez, mert mintha itt már vagy 2 hete emlegetnék a tagok, hogy a Lidlben akciós lesz az akkus fűnyíró, meg az akksik is: Bementem érte hétfőn, nem volt. Mentem csütörtökön, akkor sem. Valamiért aztán még így is azt hittem, hogy szombaton tutira lesz, megint megnéztem a reklámkiadványt, erre látom: hétfő.
Jövő héttől viszont a Szlovák Lidl-ben megint lesz pár akkus gép, flex, valamint excenteres csiszoló és damilos szegélyvágó is, úgyhogy megfogadtam, hogy beújítok mindenből egyet és mivel amúgy is csak ilyen alkalmi barkácsember vagyok, nekem simán tökéletes kell, hogy legyen az akkus verziója minden ilyen szerszámnak. (meg hát, milyen jó érzés lesz hi-technek lenni, még ha csak budget hi-tech isKis update:
Ma megint csináltam egy fűnyírást a Parkside egy-akkus, 32cm-es gépével (csak, hogy nehogy valaki összekeverje a kettőt, mármint a nagyobbikkal, ami két akkus).
Azért most helyesbítenem kell, mert ahogy utánaszámoltam, ilyen 15-20 perc volt csak az üzemidőm. Hozzá kell azonban tennem, hogy ez még mindig csak fél-teszt, mivel mint mondtam, a csavarozógépem 2Ah akksuval rendelkezik és én azzal használom a fűnyírót.
Természetesen hétfőn megveszem majd a 4Ah verziót, aztán hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest