- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzolee216
senior tag
válasz
Marcsello31 #136 üzenetére
Ezt én is kipróbálom
-
kzolee216
senior tag
Sziasztok! Én is erintett lettem ebben a problémában, most is éppen korházban vagyok egy hallóideg gyulladással. Megosztom a történetem, hátha valakinek segít.
Fűlsípolásom évek óta volt, nem volt annyira zavaró és valószínűleg a stressz miatt jött ki nálam. Múlt héten jött a csavar. Egy jó kis náthás vírust bekaptam, ami középfülgyulladást okozott, majd a kikezelése után (antibiotikum abbahagyása) jelentkezett a baloldali hallásomon egy olyan elviselhetetlen sípolás, ami már durva volt. A sípolás után éjszaka megjelent a szédülés, ami másnapra se múlt el. Asszonynak hála irány a korház (még időben). A vizsgálatokból kiderült, hogy a baloldali hallásomnak kaputt, 80 db felett hallottam csak rajta minimális hangokat, egyből be kell feküdni, mert nem játék... ez egy hallóideg gyulladás lett... 6 napja vagyok a korházban és van remény, de csak akkor ha időben elmegy vele az ember és nem hetekig húzza. Sok szteroid és Cavinton infúzió után most tartok ott, hogy 90%-ba visszajött minden és a fülsípolásom is kezd rendeződni. Minden nappal romlik annak esélye, hogy sikeres a fenti terápia, tehát nem érdemes húzni halasztani.
Csak gondoltam megosztom, hátha olvaasa egy olyan valaki aki benyalt egy hasonló vírust, mert most elméletileg sokaknál jön elő ilyen gyulladás, csak nem mennek időben el vele a korházba. Ha ilyen kezelesre menne valaki, akkor készüljön fel, hogy jó nagy adag dózist fog kapni. Én körülbelül a 3.-4. napon teljesen kiütöttnek éreztem magam, de már csak 1 nap van hátra és mehetek haza. Ha kell bárkinek infó, hogy hol voltam, akkor keressen meg nyugodtan.
Bocsánat az esetleges helyesírási hibák miatt, telóról írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest