Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piercarlo
újonc
Sziasztok!
Régóta gyűjtöm a Forma-1 futamokat, nagyjából 1400 DVD lemezem van. Mivel mindig jobb és a jobb minőségre törekszem, így egy-egy darab időnként feleslegessé válik. Most már nagyjából 250 lemeznyi felesleges anyagom van, aminek szeretnék új otthont találni. Főképp 1977 és 1994 közötti teljes futamokról, időmérő edzésekről ill. régebbi összefoglalókról van szó. Ezek nem a máshol kínált, gyengébb felbontású, avi-s felvételek, hanem videókazettáról digitalizált, menüvel ellátott DVD-k. Persze csodákat nem szabad várni tőlük. A nyelv 90%-ban angol vagy német, 10%-ban magyar.
Mivel nem szeretném, ha ezek a DVD-k a kukában landoljanak, ezért jelképes, 100 Ft/DVD áron odaadnám őket. Örülnék, ha egyben elmennének, de ha nem, akkor kérlek, hogy legalább 50 db-ot vásároljatok meg egyszerre. Ennyit lemezt Foxposttal el tudnék küldeni kb. 600 Ft-os áron.
A DVD gyűjteményem másik fele nem eladó, másolást nem vállalok. Akit érdekel, szívesen küldök listát, abból kedvére válogathat.
-
csombi.gas
újonc
http://teljesfutamok.hupont.hu/
-
törölt tag
Autósport világon rengeteg letölthető futam van
Gyertek letölteni és ha van ritka futamotok kérlek osszátok meg velünk! -
Asifan
tag
Üdv!
Ha valakit érdekelnek kiváló minőségű magyar nyelvű Formula 1 futamok DVD-n, akkor látogasson el a honlapomra:
http://forma1dvd.uw.hu/Rengeteg magyar nyelvű DVD minőségű felvételem van, MTV-ből és később az RTL klubból.
Az idei futamokat egészen különlegesen csinálom meg. A szélesvásznű gyönyörű minőségű BBC-s képre teszem rá a magyar hangot, és dual-audioban az angol és a magyar hang is elérhető.
-
rasalghul
újonc
Hello. Örülök hogy valaki megőrzi a régi futamokat. Engem az 1998-99-es futamok érdekelnek és abból is azok amelyeket Mika Hakkinen nyert meg. Illetve az 1997-es Jemen-i verseny. Angol nyelven le tudom tölteni, de magyarul lenne az igazi. Kérlek az alábbi e-mail címre küld el melyek vannak meg és hogy mennyibe kerülnek. Ha lehet dvd-be de vhs is érdekel. Előre is köszönöm.
rasalghul -
Niki0507
újonc
Szia. Kérlek külddj nekem is egy listát, ha még áll.
-
Pocahontas7
újonc
Sziasztok!!
Nekem is kellene egy jó pár futam 2006-os meg egy pár 2007-es is!Ha valaki tud segiteni az irjon az e-mail cimemre: juci87@citromail.hu!
Nagyon régóta keresem már de nem találtam seholsem még sajnos, és nagyon örülnék ha végre sikerülne!köszi!
-
szenszej5
csendes tag
Hello. Érdekelne a gyűjeményed. Akár az egész is.
-
Csabi8507
tag
Eladom forma-1es gyűjteményem!
1963 tól 2007 ig több száz futam!
Időmérők szabadedzések onboard futamok és időmérők.
Rengeteg film a rmúltból is!
Valamint vannak tesztekről is videóim!ÜDvMa bemutatták az F2008-at!DE széééééééééépppp
-
raikonnen
újonc
Szia Csab8507.Engem nagyon érdekelnek a forma-1 futamok.Szeretném ha küldenél egy komplett listát.Előre is köszönöm segítséged.
-
Csabi8507
tag
F1 07 FIA ÉVÖSSZEFOGLALÓ dvd9 és dvd5 formátumban már megvan
-
Csabi8507
tag
Úgydöntöttem hogy eladom a gyűjteményemet!Akit érdekel írjon!!!
-
Csabi8507
tag
Hát megmondom őszintén én még feliratos forma-1es futamot nem láttam
2 héten belül 1996 tól 2007 mindne futam magyar lesz és akkor fogom feltüntetni a listában!Egyenként nem akartam leírni hogy ez magyae ez nem
De 2 hét és minden futam 1996 -2007 HUN!!Frissitésként megvan 1994 ausztrál gp magyarul+1994 Magyar gp Magyarul is nem sokára!! -
skoos
őstag
-
Hellfire
tag
Szia!
Én is kérnék szépen egy listát. Előre is köszi. -
skoos
őstag
Melyek voltak kivételes futamokaz F1 történetében?
'63 as tuti érdekel, '92 es senna-mansell csata szupi volt, '94ben senna halála megkell legyen, az idei ferrari-merci csaták is jók voltak, Mika és Schumi között kozott is voltak nagy csaták nem is tudom már mikor...mik is voltak még nagy pillanatok? -
skoos
őstag
A hivatalos F1 dvdken lehetséges, hogy más kameraállásokból, más rendezőtől lehet látni a futamokat? Az utolsó fiutam tele volt rendezői hibákkal, szinte a leglényegesebbeket hagyták ki...
De azért cudar jó volt!!
-
Csabi8507
tag
Küldtem nektek listát!Valhogy jelezzetek már vissza hogy megkaptátok!ÜDv!!
-
Pompi
nagyúr
Javítottam - módosítottam kicsit a topic címét.
-
Csabi8507
tag
VAn köztetek olyan akinke van Formula-1 es oldala???
-
Csabi8507
tag
Sajan bocsi nem ide akartam
Privátba akrtam!
Csak nekem 1963 tól vannak futamok -
concret_hp
addikt
1, nem kéne ezt átrakni a hírdetések közé?
2, az utóbbi 2-3 év futamai simán letölthetők -
Csabi8507
tag
Akit érdekel a tegnapi nagyszerü futam az nálam természetesen megtalája eljétől a végéig!!
-
Csabi8507
tag
HAli mindenkinek!Megkapjátok az emailt??Csak azért kérdem mert nem reagáltok!!
Küldöm Ditke -
zsiga667
addikt
Én is kérnék bővebb infót a CUCCról.
-
Csabi8507
tag
Ment a list aki kért
-
barnam_
nagyúr
Üdv!
Kérhetnék én is egy listát?(Küldtem pm-et de nem vetted észre.)
-
Carpio
tag
Szia!
Szeretnék kapni én is egy listát és írd le a feltételeket is, légyszi.
Ui. Gratula érte
Üdv -
Tibiajax
nagyúr
Szia, megkaptam a listát én is, köszönöm! Grat érte!
Bár én nem vagyok Schumacher és Ferrari-rajongó (most igyekeztem enyhén fogalmazni, tekintettel Rád) , de le a kalappal, great job.
Mondom, nekem mi kellene. A magyar futamok, 86-tól, az összes, csak a futamok. Kérdésem, mekkora anyag lenne ez? Hány darab dvd korong?
üdv
Tibi -
KMan
őstag
Hi dobj egyet nekem is pls.
ty -
Thrawn
félisten
Szia!
Egy listát kérhetek? Pü vagy email, mindegy. -
deMarco
tag
válasz
Csabi8507 #23 üzenetére
Azért finnül nem kell. Megtennéd, hogy az utolsó 15 percbe belenézel? nem emléxem sajna, hogy ott volt e az a fantasztikus véghajrá, amikor az utolsó pár kör előtt ki kellett állnia boxba, aztán a végén még lehagyott mindenkit, és az utolsó körben David elengedte. Lehet hogy ez a következő '98-as Melbourne-i volt. A kettő közül valamelyik. Lécci nézz bele, aztán szólj rám, hogy tudod eljuttatni nekem. (a legjobb talán a download lenne
)
-
Csabi8507
tag
Megkaptátok a listát??
-
KrAt
veterán
Hello!
Kaphatnék én is egy listát?
Priviben vagy mailban is akár
-
Csabi8507
tag
Küldtem a listákat!!
-
Tibiajax
nagyúr
Szia Csabi,
Szeretnék én is kérni egy listát, tisztelettel.
üdv, Tibi -
panizzi
aktív tag
listát kérnék
-
válasz
concret_hp #2 üzenetére
Most ideje van az aláírásodnak. Kissé tévedésben vagy.
-
deMarco
tag
Hali! Nekem Mika első futamgyőzelme kellene, asszem ausztrália volt, az évad utolsó futama, csak nem emléxem melyik évben. hogyanokat priv.
thx
-
Csabi8507
tag
Ment mindkettőtöknek
-
Csabi8507
tag
Tudom ,hogy van a 2007 es forma-1 topic de direkt csináltam neki külön helyet!!
-
Printszkrín
senior tag
Ne b@szogassátok már, szerintem csodálatos, gyűjteményt készített, és ezt
szeretné megosztani velünk.
Nem kell rögtön letámadni egy friss regges újoncot.
Majd a link alapján megtalálja a megfelelő topikot, és ott mindenki örülni fog neki.(-Mike- nem neked szólt, csak kapkodtam.)
-
-Mike-
addikt
Formula és nem Forma, thx;)
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #2 üzenetére
tv-adás nem feltétlenül varez.
ez egy igen komoly gyűjtemény lehet. -
Csabi8507
tag
Sziasztok!Nagyon régóta nézem és rögzítam a forma-1 es futamokat!Akit érdekelnek futamok,időmérők,szabadedzések,filmek,évösszefoglalók az írhat ide és küldök listát!
Full szezonok 1991-2007
1996 tól magyar
1995-94-93-92-91 angol nyelvű!!!
1991 tól lefele pedig angol portugál és német
Üdv!1963 a legrégebbi futamom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest