- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pity-putty #54534 üzenetére
Westone W40 pl
-
-
válasz
JackFeryll #54512 üzenetére
Rajtad kívül senki nem panaszkodott rá, pedig elég sokan vettek az itteni ajánlásokra. Valszeg egy hibás szériát foghattatok ki.
Van más füles is az ajánlóban 0-5e között, de a másik kiemelten ajánlott már 5e
-
-
válasz
fericske #54459 üzenetére
A Shure-okra talán igaz is, amit a csávó ír (meg úgy általában az 1-2 BA-kra), a 846-on kívül nem nagyon van bennük mély (abban meg túl sok is).
De ott a Westone, a W40 egy viszonylag kiegyenlített, de bőven elég méllyel, a W30 meg úgy van hangolva, hogy a mélytartomány annak is elég, aki a fun füleseket keresi. A W50 meg kifejezetten tuc-tuc hangolású...Azt gondolom, hogy nem véletlen, hogy a BA-k vannak minden komolyabb fülesben (CIEM vonalon nincs is más) mostanság, a minél szélesebb frekvenciatartomány lefedését a dinamikussal nem lehet megoldani. Valszeg a hangolás is egyszerűbb.
Az igaz, hogy más a hangjuk, kicsit hidegebb, személytelenebb általában (de a Westone pl sztem nem, vagyis az általam hallottak közül legkevésbé), de cserébe sokkal részletesebb. Ezt nem éred el dinamikussal szvsz sehogy.Ami még érdekes lehet, az a hibrid, de ott rendesen meg kell fizetni az árat, az AKG k3003-ról hallottam/olvastam, hogy jó, a többi felejtős (Dunu 1000 pl)
szerk:
A Zero Audio Duosa nem BA, dual dinamikus... -
válasz
LordAndrew #54411 üzenetére
Semmiben, megszokható simán.
Viszont arra figyelj, hogy honnan veszed: apple webshopból 3 év cseregarancia jár hozzá (de azért nézz utána, hogy még mindig így van-e), a mall.hu-n olcsóbb viszont nem ilyen garanciát adnak. -
Kérlek, vedd figyelembe egyrészt a kérdező igényét amikor ajánlasz: - iPhone Headset funkciók -> Shure nem headset. Másrészt gondolom nem hallottad, az MA750i jobb hangú, ugyanolyan árban szvsz az SE215 nem rúg labdába kb semmi módon, 3 év cseregarancia, stb. És azt félve teszem hozzá, általában olyat szoktunk ajánlani, amit hallottunk is.
(#54399) LordAndrew a mikrofon/vezérlés eléggé lecsökkenti az ajánlható darabokat. Kb árban fölfelé úgy megy fölfele (hangban is): Xiaomi Piston 2 -> Soundmagic E10M -> RHA MA750i -> Westone W30. A legutolsónak van magasan a legjobb hangja, de már fölösleges is telefonhoz, csak mint alternatíva írtam le (és hidd el egymás mellett valszeg hallanád a különbséget..).
Az aktív zajszűrés monoton zajok kiszűrésére való, mint repülő, üzem, gép. Metró nem ilyen, arra nem igazán való. Jól izoláló füles kell, a Westone tuti az, a többiről ilyen téren nem tudok nyilatkozni.(#54402) monti0222w sztem Mo-n csak ők forgalmazzák... Külföldi rendelés megy még, de akkor a garancia kérdéses vagy nehézkesebb
-
válasz
PR0JECTNR56 #54348 üzenetére
ühüm, nekem simán leesett a W4-ről... Hekkelhető persze, sárga-zöld szigetelőszallaggal is, de khm
-
válasz
coolmonster8 #54337 üzenetére
Itt lehet kapni: Nomono, megbízható bolt, nyugodtan veheted innen. Árukeresőben azok a boltok szerepelnek, akik fizetnek érte...
-
válasz
coolmonster8 #54293 üzenetére
Olvasd el az összefoglalót első körben kérlek!
-
válasz
#16820480 #54277 üzenetére
Több basszust akart a kolléga
Differenciáltan kell ajánlani
(#54278) Kékes525
VSD3 v. VSD5-höz elvileg van mikrofonos kábel, nézz esetleg utána. Ott van még a Hifiman RE300i, RE300a, RE400i is, fejhallgatóplázában magyar garanciával kapható, keretbe belefér (i az iPhone-os, elvben a S5 ugyanazt a kiosztást használja). De ha nagyon semmi, akkor végülis az MA750i is elmegy, Honfoglalo kollégánál esetleg meghallgathatod. -
-
válasz
pepepepe #54202 üzenetére
GR07BE itt, holnaptól: [link]
Westone Mo-n nem kapható (mint ahogy ez szinte az összes normális fülesre igaz), Európában több helyen, webshopok is vannak, keress rá. A mostani gyenge forint miatt nem lesz olcsó, és mivel BA kelleni fog hozzá forrás is, egy telefon kevés hozzá (nagyon sokat benne hagy)
-
válasz
pepepepe #54199 üzenetére
Első körben az IE80-at felejtsd el, hangminőségben kb a 10e-s ajánlottak szintjén van. Második körben a X3-at is, főleg ha a fémes hangzás nem jön be. Cserébe egy DX50 vagy az X3 II jó választás lehet.
A Yamahát én nem hallottam, nem tudok róla nyilatkozni, de volt aki itt próbálta, keress vissza. Visszavitte és egy RHA MA750 lett helyette, ami helyett ma már Vsonic VSD5-öt használ
De ott a GR07 Bass edition, most akciós.Mivel keretet nem írtál, így ha igazán jót akarsz, amiben mély is van, akkor Westone W30 + egy DAP
-
válasz
Bennyboy #54190 üzenetére
Összefoglaló első körben, másodikban meg én futáshoz vennék valami olcsót, ami viszont jól ül a fülben. Úgyse a hangminőség az, ami számít. Pl egy bulk package Meelec M6, Moxpad X3 vagy valami hasonló, hardveraprón is talán van belőle.
-
válasz
rayoliviero #54166 üzenetére
"- V karater: A hangtartomány két vége (mély és magas) van megemelve, a kettő közé eső tartomány kevesebb hangsúlyt kap." idézet az összefoglalóból.... Nem ártana elolvasni
-
válasz
thwHUNter222 #54107 üzenetére
Jó
-
válasz
thwHUNter222 #54098 üzenetére
Le van írva, ha végigolvasod
-
válasz
thwHUNter222 #54095 üzenetére
Összefoglalót nézd meg, ott van jópár
(soundmagic E30, E10, Piston pl)
-
válasz
gyulank #54083 üzenetére
Mondjuk amiket ajánlottunk azokkal? Nem fogsz olyan választ kapni, hogy A füles/fejes tökéletes lesz (a keret eleve korlátoz). Ez nem egzakt, kiszámítható, mint egy processzor vásárlás. Itt pl 10e körül jó az E30, VSD1, stb.. És mind jó, ízlés kérdése, hogy ki melyiket választja.
-
válasz
gyulank #54060 üzenetére
Amit én hallottam Panasonic-ok azok szarok voltak, az Árukereső és társai nem igazán mérvadóak.
Sztem én nem azt mondtam, hogy mindegy melyik hanem azt, hogy ami nekem tetszik az nem biztos, hogy neked is és meg kell(ene) hallgatni.
Döntsd el mennyit szánsz rá (ha 10e-t szánnál rá fölösleges az 50e kategóriát nézegetni, mert nyilván jobb, persze csak az ajánlottak), aztán hogy mit szeretnél: zárt fejes, nyitott fejes vagy IEM-et.(#54058) Hack3er + sheratan ha azt nézed, hogy 8 és 12 BA-s, annyira nincs is elszállva az ára. A Noble 8C is 1300$, a Kaiser pedig 1600$.
-
válasz
gyulank #54051 üzenetére
Attól még felesleges időpocsékolás, ha 10-15e-ben maximálod, minek sorba rakni az 50es T40rp-t? (amihez erősítő is kell, minimum a fejes áráért és akkor DAC-ról még szó sincs). Ilyen alapon még vagy 10-20 fejhallgatót bevehetnél a listádba...
Ha már, akkor AD1000X vagy Westone W40, sztem ezek a legjobbak (természetesen megfelelő forrásról)Szóval mennyit szánnál rá? A T40rp + Headflow mondjuk az olyan 100e és még nincs DAC-od
-
válasz
gyulank #54048 üzenetére
Ne viccelj... Te sem gondolod komolyan ugye, hogy az én sorrendem ugyanaz lesz mint a tiéd vagy sheratan-é. Ráadásul a 7-8e Ft-ost hasonlítanád a 50e Ft-ossal
A VSD-k jól szólnak, persze magukhoz mérten, egy 10-15e füles esetén ne várj csodát, nem fogja a világot megváltani.
Mennyi pénzt szánnál rá most? Ha az 40-50e Ft-os (K550) kategóriában nézelődsz már, akkor ott 2BA-s füles is van, amiben rendesen van magas is. -
válasz
sztyui2 #54029 üzenetére
Az RE400 a legkényelmesebb fülesek egyike, egyáltalán nem nagy. A C10 és a CX3.00 ég és föld, az utóbbi egy mélykiemelt füles, addig a C10-ben magas van, közép és mély elvétve. Sztem neked a Soundmagic E10 lenne jó, abban van mély de magas és közép is.
A Shure SE215 annyiért nem ajánlott, a hangja semmivel se jobb, mint az E10 cserébe 3x annyiba kerül (jó, a felépítését meg kell fizetni, na meg a $ árfolyamát)(#54032) gyulank Tök más hangra a GR07 és az 550, kb úgy van ahogy írtad.
Zeneszerkesztéshez kiegyenlített kéne, de ilyen multifunkciós esetben (zenét is akarsz hallgatni) olyat keress, aminek a hangja is tetszik. Aki kiegyenlítettet keres az általában V karaktert keres az a tapasztalat
Pont zenehallgatáshoz nagyon jó a GR07, ne azt az egy magyar tesztet vedd alapul, hanem pl ezt: [link]Egy Soundmagic E30 itthonról jó lehet esetleg. Vagy Vsonic VSD1, VSD5, de alapvetően inkább fejest nézz.
-
-
válasz
szentkuti11 #53919 üzenetére
Nekem ha a hang alapján kéne választani, akkor az a Gr07 lenne dinamikusban. De az re400 se rossz, és sztem nem lenne akkora igénybevétele, hogy bármi gondot okozna.
-
Egy kis összehasonlítást végeztem fülesekkel, köszi GML a cuccokat
Fülesek: Hifiman ES100, Creative Aurvana in-ear3, ClarityOne
Forrás: AK100, Mytek96Kezdjük a ClarityOne-al, hát nem az én világom. Túl sok benne a basszus nekem, nagyon, a közép tartomány nem elég részletes, kevés. De kényelmes, könnyen behelyezhető füles. Kb ennyi, sokat nem hallgattam
Hosszabb összehasonlítást a másik kettővel csináltam, egyszerűen nagyon érdekes volt, hogy a 2BA vs earbud miként viszonyul egymáshoz.
Azt kell mondjam, hogy az Aurvana-t még mindig a legjobb 2BA-nak tartom (valszeg nagyon illik is a formája a fülembe)
A Hifiman egy érdekes cucc, a hangképe eléggé BA-s és forrásigényes, sajnos. Egymás mellett hallgatva a kettőt hordozható forrásról sajnos az Aurvana majdnem mindenhol jobb volt. Egyetlen tartomány, ahol viszont kikapott az a magasok, ami nagyon érdekes, pont ahol a BA-k erősek szoktak lenni ott egy dinamikus jobb?
Aztán rádugtam a Mytek-re őket, és megjött a Hifiman hangja, lett tere, megjött a mély (olyan earbud-osan), de felnőtt a feladathoz. Az Aurvana-hoz nem adott pluszt, mint ahogy anno a W4-ből sem hozott ki többet.Kényelem:
- Aurvana: sokkal könnyebben behelyezni nekem, mint az összes eddigi fül felettit és kényelmes hosszabb távon is.
- Hifiman: kényelmes cucc, de nem kicsiIzoláció:
- Aurvana: semmi nem hallatszik ki/be
- Hifiman: earbudKb minden kihallatszik.
Hang:
- Aurvana: egy viszonylag telt hangképű füles, van benne mély, közép, magas. Ez utóbbi kicsit visszafogottabb talán a BA-khoz képest (vagy csak a Hifiman tud annyival többet?)
- Hifiman: rendes forrásról szépen szól, de a mély tartomány visszafogott még így is. A közepe szép, tere is elég nagy. Magasakban remekel, igen sok van benne és én nem hallok benne szibillanciát, mint a VsonicokbanFelépítés:
- Aurvana: vékony a kábele, a törésgátló az adott példányon el volt már törve. A tárolója viszont nagyon igényes.
- Hifiman: a kábel közepesen vastag, fémből van a ház viszont a fekete gumigyűrű már lejön, meg kell ragasztani.Konklúzió:
Ha most kéne vennem, valszeg egy Aurvana jönne, még annak ellenére is, hogy a Hifiman jobb magasakban. De forrásigényes. -
válasz
Zeze94 #53869 üzenetére
Shure-t én is elvetném a helyedben (sztem a mostani ár mellett akkor sem érdemes ajánlani, ha valaki strapabírót keres, mert az MA750 kb ugyanannyi és jobb hangja van lényegesen).
Sztem megér egy hallgatózást, hogy a VSD3S vagy VSD5 közül melyiket választod. De egyikkel sem lőhetsz túlzottan mellé szvsz(#53870) GribMate az a luk a driver flex megszüntetését szolgálja, nem ettől függ, hogy mennyire hangos vagy sem kifelé.
-
válasz
krisz4b70 #53798 üzenetére
Ha elolvastad volna az összefoglalót, akkor az első, fülhallgatóra vonatkozó kérdést fel sem kellett volna tenned
Ezek a gamer cuccok többnyire semmit sem érnek.
Az Xperia SP sanszosan jó lesz a Pistonnal: "Newer models including the Xperia S, Xperia P, Xperia U, Xperia Z, and Xperia TX (and newer) are supported" [link] -
válasz
lkksioskdl3 #53788 üzenetére
Azokkal kompatibilis, amik az újabb típusú kiosztással rendelkeznek. Samsung, htc, stb telefonjai tuti, de lehet hozzá kapni átalakítót, ha mégse.
Mint írva volt, az earbud-ból elég kevés van...
-
válasz
lkksioskdl3 #53786 üzenetére
Aminek viszonylag jó hangja van, az az Apple Earpods. Vigyázni kell, mert sok a hamisítvány, a hardveraprón szokott lenni, vagy ebay.
Ha ez nem jó, akkor kb bármi ennyiért, ami tetszik (mint az összefoglaló is írja) -
válasz
Kroni1 #53770 üzenetére
Nem, azért mert sokan azt szeretik. Egy jól izoláló fülesnek nem kell kiemelnie a mélyeket ahhoz, hogy halld az utcán. Nyilván a 3-as metrót nem fogja elnyomni
(#53771) mettyuz 12-15eért, mint mikrofonos?
(#53773) Kroni1 csak a hangja messze van a VSD3-tól (sztem a VSD1-től is)
-
válasz
norbre #53766 üzenetére
Nagy. Az M6 az elmegy, futni jó kategória, 3-4eFt-ot megér, mert eléggé jó a felépítése, stabilan ül a fülben. De a hangja nem igazán jó, az 5eFt-os ES18 is sokkal jobb nála.
Én nem hallottam jó hangú sportfülest. Általában erősen mélykiemeltek, a többi tartomány meg felejtős. De eleve a mikrofonos fülesekből is kevés van. -
válasz
norbre #53764 üzenetére
A vezérlés tök esetleges, mint látod, ugyanaz a telefon-füles páros más android-verzióval sem megy... Kb az a biztos, ha ki tudod próbálni (amúgy általánosságban elmondható, hogy nem szokott menni a számléptetés)
A M6-P6 hangja nem nagy szám, sztem sokkal jobban jársz egy sportfülessel futáshoz (pl Meelec M6) és egy rendessel (piston, VSD3S, VSD5...) -
válasz
SsPL711 #53712 üzenetére
Simán átforrasztható, azzal nem lesz gond.
GR07<>GR06: egy nagyságrenddel jobb a GR07 és sztem még több is benne a mély. Viszont ha nem akarsz ennyit költeni, akkor a VSD1 (vagy az S) is jó alternatíva lehet, kicsit V-bb, mint a 06. Emlékeim szerint a VSD3S lényegesen több méllyel rendelkezik, mint a 06 (és jobban V karakter), és elég sok minőségi probléma is felmerült itt a topicon.
-
válasz
Kleroo #53700 üzenetére
A Piston sokkal kiegyensúlyozottabb füles, mint a CX300 (kevesebb a mély benne). Aminek hasonló hangképe van az az E10. De mindkettő nagyságrendekkel jobb, mint a CX300
(#53699) monti0222w persze, a netes rendeléseknél kötelező, hogy X (asszem 8) napon belül ha nem vagy elégedett visszaküldheted. Csak a szállítási költséget bukod el.
-
válasz
monti0222w #53683 üzenetére
Ha ott nincs, akkor kb sehol. Az Re400 volt itt a fórumról több embernek, próbáld őket megkeresni (Szipak volt sz egyik, én az övét hallottam)
-
válasz
eszement24 #53633 üzenetére
Minden dinamikusnak kell a bejáratás, de nem kell nagy feneket keríteni neki, hallgatod és bejáratódik.
Ne szedegesd le a kábelről, ki fog kopni a csatlakozó, ugyanúgy fel kell tekerni, mint a nem cserélhető kábelest.Jó lenne, ha a következő találkozóra el tudnál jönni, hogy többen hallják és ajánlható legyen
-
válasz
trueblue11 #53591 üzenetére
Soundmagic E10 pl, emlékeim szerint több benne a basszus, mint a VSD3-ban.
-
-
válasz
werszomjas #53558 üzenetére
Eddig minden fülhallgatóm átjött a vámon függetlenül az árától (sima postával, nem DHL és társaival persze). Persze ez nem jelenti, hogy a jövőben is így lesz, de mutat valamit.
-
válasz
DannyEl #53480 üzenetére
Ugyan a Sennheisert nem hallottam, de amennyire túlárazott a márka kicsi esélyét adom, hogy az lenne a jobb hangban (Sennheiser IE8, IE80, IE800 többszörösébe kerül, mint a hangja alapján kéne, a többiről nem is beszélve...)
Garanciában, felépítésben az MA750i mindenképpen jobb, ha az applestore-ból veszed.(#53483) Bodor +1, a legjobb hangú IEM-ek többnyire műanyagból készülnek (Westone, Shure, Earsonic, stb), a customok meg szinte mindig.
(#53477) helltp Ha a hangot nem nézzük, akkor sokkal inkább prémium a vastag vagy cserélhető kábel, a hosszú garancia, stb. Amiket írtál, azok közül hang alapján sztem az E30 a legjobb.
(#53478) Kroni1 esetleg a Xiaomi Piston 2, de az E30 jobb hangban (viszont a Piston mikrofonos)
-
válasz
Bpisti84 #53467 üzenetére
A DBA-02 mkII-t ismerem, az a szokásos 2BA, picit talán drágábban, mint a hasonló termékek (VC1000, R-50...)
Az általad említettről egy leírás: [link]szerk:
Két lehetőség van: megveszed és esetleg elhozod a következő találkozóra, hogy mi is megismerjük vagy választasz olyat, amit ismerünk (előtte elolvasod az összefoglalót és elmondod mit hallgatsz, mennyit szánsz rá, stb) -
válasz
BigBlackDog #53456 üzenetére
Igen, de az uaz a 2BA más hangolással és én is úgy tudom, hogy nem sok különbség van hangban a kettő között. Úgy általában a 2BA-k nagyon hasonlítanak egymásra...
-
válasz
BigBlackDog #53454 üzenetére
4BA-t inkább
Olyan W40 hangút féláron
De ahogy nézem, a VC1000-en kívül nem nagyon van BA-juk és nem is nagyon mennek abba az irányba, a DD-ket erősítik...
-
válasz
#16820480 #53452 üzenetére
Azért hangzásra mindegyik más, a VSD3-akban több a mély, mint a VSD1-ekben. Lehet így akarják a teljes 50$ körüli vásárlótömeget lefedni (bár értelmesebb és logikusabb lenne egy VSD3, VSD3S, VSD3Bass... stb, a logikai képességüket te ismered
)
(#53451) Walt Disney hallgasd meg őket, ha lehet, mindenképp többet és akkor el tudod dönteni, hogy ad-e neked egy telefonhoz képest bármi pluszt vagy sem (az X1-et én kihagynám, az X3, X3II és a DX50, amit érdemes szvsz)
-
válasz
szentkuti11 #53428 üzenetére
+1
(#53430) szentkuti11 erre is +1, Nomono megbízható
-
válasz
eszement24 #53345 üzenetére
Nem feltétlen jobb:
- Szigetelése általában jobb, de kényesebb a jó behelyezésre.
- A hangon is változtat (mint minden harang), általában a magasakat szokta bizonyos mértékben csökkenteni, tapasztalatom szerint jobban, mint a szilikon.
- A kényelme is kérdéses, van aki nagyon szereti és van, aki nagyon nem (igaz ez a másolatokra és az eredeti Comply-ra is) -
válasz
grendel #53246 üzenetére
Amiket írsz az kb teljesen ellentétes az én, a topic és a neten fellelhető véleményekkel: a GR07 egy kiegyensúlyozott füles, pont elektronikus zenéhez nem ajánlanám annyira, ahhoz inkább a CKX7. Azt is írtad, hogy forrásigényes: ez sem igaz sztem, egész jól szól már egy telefonról is (ok, kihozza a hibákat, de ez minden analitikus fülesre jellemző. Amelyik elmossa a hangokat az a hibákat is)
Tényleg az átlagnál magasabbra megy, de ez sztem előny egy dinamikusnál (jellemző rá a szibilancia is ez tény, ez hiba)(#53250) GribMate nem aszimmetrikus, de jól szól és majdnem fehér: Xiaomi Piston 2
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest