Hirdetés
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Stauffenberg #40074 üzenetére
Még kezdőnek se mondanám magam DaVinci használatban, úgyhogy ezzel elleszek egy ideig
Premiere-t is alapszinten használom, de azt legalább már átlátom. Sony Vegast nagyon szerettem, de végül áttértem Premiere-re egy konkrét dolog miatt, amit ráadásul azóta nem is használok. Eterna LUT egyébként borzalom. Én mindig a natural look-ra lövök, sosem hajszoltam a különböző cinematic profilokat. Ahogy nézem Tanaris T3/T4-re csinálta a LUT pack-eket. Az nem biztos, hogy a legideálisabb X-S20-ra. Van eltérés színkezelésben.
Mindenesetre idővel megnézem, köszönöm a leírást!
Más: holnap vagy szerdán már A7C II is lesz az X-S20 mellett. Nagy elvárásaim vannak vele szemben, többek között az új 33MP-es szenzor, a döbbenetes AF teljesítmény, a 4K 60fps 4:2:2 10bit videófelvétel (+ új S-Cinetone képprofil) miatt. Azért titkon remélem, hogy csalódni fogok és marad az X-S20
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Stauffenberg #40074 üzenetére
Fontos adalék, hogy a CST használatakor a Resolve "non-colormanaged" módban fut, minden automata színkezeléstől mentesen.
Nekem az F-Log anyagokhoz gyakran keveredik Sony is, így CST-vel egyszerűbb matchelni őket.
Ha ez túl bonyolult, akkor maradj a LUT vonalon, csak keress olyat, ami jobb színeket ad neked, ez nagyon egyéni preferencia. De én ezzel sem szívnék, hanem eleve valamelyik szimpatikus filmszimmel venném fel a videókat. Sokat nem buksz vele, az F-Log előnye többnyire amúgy is csak akkor jön ki, ha nem váltod át azonnal a feldolgozás elején Rec709-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Politika
- Ukrajnai háború
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Autós topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest