- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
ko.he
csendes tag
Hát sajnos nem sikerült, a követkeezőt írja ki: "A számítógép nem érzékeli a fényképezőgépet vagy a képolvasót. Ellenőrizze, hogy az eszköz be van-e kapcsolva, éshelyesen van-e csatlakoztatva a számítógéphez."
Pedig minden rendesen van csatlakoztatva.
Inkább télleg veszünk egy sd kártya olvasót... az lessz a legjobb. -
ko.he
csendes tag
Hali!
Valaki segítsen nekem!!!!!!!
Karácsonyra kaptam egy Fuji finepix s5700-ast, hozzá egy San Disk 2Gb-os SD-kártyát!
Már csináltam egy pár képet vele, és megpróbáltam rárakni a gépre, de nem sikerült, pedig telepítettem a hozzá kapott programot, akkor sem sikerült. Olvastam itt az oldalon a windows xp varázslót is, hogy segített, de nekem az se.Fogalmam sincs, mit lehetne vele csinálni
, egész este ezzel foglalkoztam. Mindig kapok egy olyan figyelmeztetést a géptől, hogy nincs rendesen csatlakoztatva, pedig minden a helyén van.Vagy olyat, hogy a gép használatban van.Ebben az esetben megpróbálkoztam azzal is, hogy kikapcsolom, úgy meg azt írta ki, hogy nincs bekapcsolva. Megűrülök!!!!!!!!!
Egyszerűen fogalmam sincs, mit csináljak vele.
Kérek valakit segítsen nekem! Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest