Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Zárható a topic köszönöm!!
-
AMD Power
titán
Ez az O2 Angol cég?

-
ragazzo
őstag
Én meg olyannal találkoztam, hogy a tag kifüggetlenítette a telót, aztán elromlott.Bevitte a szolgáltatóhoz,ahol megjavították,de visszazárták neki.Ez aztán a szívás.
-
-
Elvileg igen (kb. 99%), gyakorlatilag ez csak akkor 100%, ha eleve függetlenül veszed.
Korábban beszéltünk arról, h. m.társnőmék egy magyar irodával mennek ki. Megkérdeztem neked, de mivel az aláírásodban ez nem szerepel, azt hittem, nem aktuális (kidobtam a papírt), most, h. kiderült, mégis, itt a címük: Bővebben: link . A Frei-dossziéban voltak, tehát nem hiszem, h. a lehúzásra mennének...
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Nekem lenne egy olyan láma kérdésem , hogy nekem van egy Voda-s Samsung E310-s telcsim. Ha én ezt itthon kártya függetlenítem, akkor kint UK-be ha veszek bele egy kártyát, akkor az jó lesz bele?! Illetve gond nélkül működni fog?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Samsung, Honor, Vivo gyorstöltő adapterek kábellel - Szép állapot
- IPhone 11-hez használt tokok és és 5 db lighting adat kábelek eladók egyben.
- Yetteles SIM-ek egymást követő számokkal!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest