Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
atenza
senior tag
ha jól tudom akkor el lehet menteni a régi Biost így ha rossz az új akkor visszatöltd onnan. Ezt a Bios beállításainál lehet. Én azt hittem, h. elromlik utána és kész, dobhatom is a kukába. És a 266Mhz-es témához: tudok valamit növelni, v. tenni h. 333at is lássa, necsak a 266ot?
-
atenza
senior tag
Már sikerült és h. hogyan kell bootolni floppyról, azt pedig tudom. De nem is ezt kérdeztem, na mind1. A lényeg h. 2-5-2-2-re sikerült levinnem, az első kettest ha leviszem 1.5-re akkor már viszont be sem bootol. De így atomstabil.
Az alaplapommal kapcsolatban nem tudsz valamit mondani, már régebben kérdeztem? (az alaplap gyárilag 266MHz-s memókat támogat és nekem 333as van. Ezt h. lehet megoldani h. a 333at is lássa, márt ha lehet egyáltalán ilyet? Netán alaplaptuninggal?) -
atenza
senior tag
Azt hiszem készen van. Köszi mindent. A windows alatt látnia kell a lemezt? Mert ha rámegyek az A meghajtóra akkor azt írja h. nincs megformázva a lemez! Ez nem baj, tehát jó? Úgy csináltam ahogy mondtad. És amikor bootolok akkor automatikusan elkezdi tesztelni a memót v. előtte megkérdezi h. mehet-e a teszt?
Lehetőségem nincs a kipróbálásra, ezért kérdezem. -
atenza
senior tag
Amúgy a ValueRam-okkal mi a helyzet? Jó memóriák ezek?
-
atenza
senior tag
Amúgy a ValueRam-okkal mi a helyzet? Jó memóriák ezek?
-
atenza
senior tag
Ebből az ISO-ból h. lehet bootlemezt készíteni? Csak simán átmásolom egy floppyra az adatokat és kész?
-
atenza
senior tag
Megtaláltam, köszi. By SPD-n volt az elérési idők állítgatása, de ezt ugye rakjam át manualra és mehet is? Honnan kezdjem, mert amikor manulara rakom akkor 2-6-3-3-on van! Lehet innen és ezt teszteljem, v. ez már stabil és mehet alacsonyabbról is? Apropó: h. lehet utána tesztelni? És tényleg 4-5 órát kell futnia a tesztnek a biztos eredményért? prime95 jó erre?
-
atenza
senior tag
Tulajdonképpen én is kérdeznék valamit: nekem egy northwood 2GHz procim van.
Megtudnád nekem is mondani h. én is megtehetem ezt a 200as FSB-t. Tudom amatőren hangzik, de csak most kezdtem el foglalkozni ezzel. És a memória időzítésének állítgatásával el lehet rontani a ramot? (abit it-7)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest