Új hozzászólás Aktív témák
-
desertret
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: vajon hogyan lehet 5.1-et csinálni Frugalware alatt?
Már írtam a hivatalos oldalra, ahogy elnéztem nagyon sokan megnézték a kérdésemet, de eddig senki nem tudott válaszolni!
Talán majd itt!
SoundBlaster Live! 24bit 7.1-es hangkeltő, ezzel szeretnék hallgatni zenét/filmet/egyebet, persze 5.1-be. A baj csak annyi, hogy csak a front hangszórók szólnak, az alsamixer megfelelően be van állítva!!!, mielőtt még ilyen tanácsot kapnék, illetve ne írjatok olyan választ, hogy az ALSA honlapján fent van, mert ezt már sokaktól hallottam, de szerintem nekik nem volt még ilyen bajuk.
ha vki tud az légyszi segítsen és lépésről lépésre írja le, hogy hogyan kell megcsinálni!!!
Előre is köszi mindent!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest