Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Ferink
aktív tag
Üdv!
Nekem is hasonló a bajom. Asrock lapom van hd-audio kimenettel.Vettem egy új codegen Q6236 házat, aminek AC97-es csatlakozója van a front panelhez.
Én azt a dugót szétszedtem, és három kábelt bekötöttem belőle az alaplapra, mint ahogy azt a korábbi comment képe írja:
- gnd
- R
- LElvileg el se lehet rontani.
Így hang ugyan van a frontpaneli jack kimeneten, de egy csúnya zúgó hang kiséretében.
Nagyon zavaró, hogy van elől kimenet, de nem jó.
Legalább egy egyszerű átalakítót adnának az amúgy sem olcsó házhoz, hogy ne a felh-nak kelljen tmk-zni vele.Kérem aki tud segítsen! Köszönöm.
Aktív témák
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Magisk
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Napelem
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest