- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Ferink
aktív tag
Üdv!
Nekem is hasonló a bajom. Asrock lapom van hd-audio kimenettel.Vettem egy új codegen Q6236 házat, aminek AC97-es csatlakozója van a front panelhez.
Én azt a dugót szétszedtem, és három kábelt bekötöttem belőle az alaplapra, mint ahogy azt a korábbi comment képe írja:
- gnd
- R
- LElvileg el se lehet rontani.
Így hang ugyan van a frontpaneli jack kimeneten, de egy csúnya zúgó hang kiséretében.
Nagyon zavaró, hogy van elől kimenet, de nem jó.
Legalább egy egyszerű átalakítót adnának az amúgy sem olcsó házhoz, hogy ne a felh-nak kelljen tmk-zni vele.Kérem aki tud segítsen! Köszönöm.
-
macko20
őstag
válasz
norbijuzer #3 üzenetére
-
norbijuzer
csendes tag
na, senkinek nincs ötlete?
-
norbijuzer
csendes tag
up
-
norbijuzer
csendes tag
üdv!
kicsit olyan a téma, hogy nem tudtam eldönteni, melyik kategóriában tegyem fel a kérdést...adott egy alaplapi (M4A875T-M) front panel csatlakozás és egy ház (Thermaltake Swing), aminek van előlapi audio kivezetése.
egyelőre AC97 módban sikerült bekötnöm, de az a gyanú,, hogy HD Audio módban is be lehetne talán. (így elérhetővé válna az a funckió, hogy érzékeli, ha bedugom a fülest és egyből átirányítja oda a kimenetet a külső hangszórók helyett)
csak abban vagyok teljesen összezavarodva, hogy melyik érintkezőre melyik kábelt kéne dugnom.ahogy néztem, a ház előlapi jack kivezetésén 4 érintkező van bekötve (föld, jobb, bal, és a negyedik gondolom a visszajelzés, hogy be van-e dugva), de nem tudom, hogy ez önmagában elég-e a sikerhez. nameg hogy mit hova kéne dugni az alaplapon...
erősítsetek meg, vagy cáfoljatok meg, ha nem lehetséges
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sorozatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Dune: Awakening
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest