Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
A mitől kedveltre egy általános válasz.
Minden korosztálynak megvan a platformja.
..
- IRC és társai, chatek...
- Volt az iwiw-myvip-msn korszak
- Youtube
- Facebook ( ez már jelenleg boomer platformnak számít, tán öregedő közönsége van, fiataloknak ciki... + Messenger
- Instagram
- Snap, TikTok, TwitchÉs még ott vannak a különféle platformok, Reddit, Quora és hasonlók is a fórumokra pl.
Volt még valami rövid videós tartalom, amit beszántottak pont rosszkor... Ja megvan, VineAzért mostam ezt így ennyire össze, mert vannak átfedések, de van amit már a fiatalok nem használnak és például a Youtube sem tudott lépést tartani..
Mindig lesznek újdonságok, és változó trendek... Igen én sem értem a TikTok népszerűségét, mert sok a szar fent, de van normális tartalom is...
Egyszerűen ahogy idősödik az ember sok dolog megértésébe már nem akar időt fektetni... Szerintem itt sokan, ha tehetnék még mindig MSN Messengeren lógnának..
Én fiatalokkal dolgozok, még sima Messengeren elérem őket ,de már Insta és Snap a "nyerő"...
Hozzáteszem, készítek tartalmat TikTok-ra, de csak egy dolog miatt.. Mert abban a rétegben, ahol én használom nincs sok tartalom, a másik pedig, hogy totál ingyenes reklámfelületet kapok így ( oké, adataim... )
De nekem csak egy eszköz, nem több, egy percet nem lógok rajta, csak amíg a videó felkerül...
@dnelb: A fiataloknál dopamin függőséget okoz a TikTok használata... De van egy olyan érzésem, hogy a PH! használata is bizonyos rétegnél
Akik fórumoznak.Emiatt nem vetek senkire sem követ, mert ugyanaz a kémiai tünet társulhat hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Dell asztali gépek
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- ZEN.com
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akik fórumoznak.