Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
A mitől kedveltre egy általános válasz.
Minden korosztálynak megvan a platformja.
..
- IRC és társai, chatek...
- Volt az iwiw-myvip-msn korszak
- Youtube
- Facebook ( ez már jelenleg boomer platformnak számít, tán öregedő közönsége van, fiataloknak ciki... + Messenger
- Instagram
- Snap, TikTok, TwitchÉs még ott vannak a különféle platformok, Reddit, Quora és hasonlók is a fórumokra pl.
Volt még valami rövid videós tartalom, amit beszántottak pont rosszkor... Ja megvan, VineAzért mostam ezt így ennyire össze, mert vannak átfedések, de van amit már a fiatalok nem használnak és például a Youtube sem tudott lépést tartani..
Mindig lesznek újdonságok, és változó trendek... Igen én sem értem a TikTok népszerűségét, mert sok a szar fent, de van normális tartalom is...
Egyszerűen ahogy idősödik az ember sok dolog megértésébe már nem akar időt fektetni... Szerintem itt sokan, ha tehetnék még mindig MSN Messengeren lógnának..
Én fiatalokkal dolgozok, még sima Messengeren elérem őket ,de már Insta és Snap a "nyerő"...
Hozzáteszem, készítek tartalmat TikTok-ra, de csak egy dolog miatt.. Mert abban a rétegben, ahol én használom nincs sok tartalom, a másik pedig, hogy totál ingyenes reklámfelületet kapok így ( oké, adataim... )
De nekem csak egy eszköz, nem több, egy percet nem lógok rajta, csak amíg a videó felkerül...
@dnelb: A fiataloknál dopamin függőséget okoz a TikTok használata... De van egy olyan érzésem, hogy a PH! használata is bizonyos rétegnél
Akik fórumoznak.
Emiatt nem vetek senkire sem követ, mert ugyanaz a kémiai tünet társulhat hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest