- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
válasz
vakablak93 #46 üzenetére
Az engem pont nem zavar. Nekem az a lényeg, hogy egy kézzel átérem a hátulját. Hüvelykujjam az egyik oldalon, mutatóujjam megtámasztja hátulról, a többi meg a másik oldalon.
-
burgatshow
veterán
válasz
vakablak93 #19 üzenetére
A PayPal-t átrakod Authenticator alkalmazásra SMS helyett és meg van oldva az SMS gond.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
vakablak93 #24 üzenetére
Jelentkezem, mi az aszonnnyal pl addig használjuk őket, amíg bírják
persze a gyerekünk még pici így neki nem kell telefon, így még évekig nem kell tovább adni sem.
Ő jelenleg egy 11-est nyüstöl amit 2 éve vett én meg egy 3 éves 13 minit, nem látom, hogy mikor váltanánk újra. Talán 1-2 év múlva, de akkor is max az egyikünk, és akkor a céges számos 2016-os SE-m helyére megy vagy az enyém vagy az övé majd.
-
worxland
addikt
válasz
vakablak93 #20 üzenetére
Na, igen, bár szerintem a PS+Lr-hez rendes gép illik, min. 32 inches kijelzővel, nem egy 8-as tablet. De nem értek hozzá, nem az én területem. Neked így tényleg megérheti a 7-es.
Osztott képernyős alkalmazásbezárás: ezzel az elmúlt három évben egyszer se találkoztam. -
bostone
addikt
válasz
vakablak93 #20 üzenetére
Egy átlagfelhasználót biztosan kielégít még pár évig a 6-os tudása. Nem futnak ki a Rambó (elnézést). Ebből a szempontból jól dolgozik az Apple.
Sőt, én még az iPad 9-et is elég korszerűnek tartom, mivel egy élhető, szerethető táblagép.
Szentségtörés lesz lehet, de néhány ismerős még mindig iPhone 8-at használ és nem is akar cserélni, “mert minek?”.
-
sanyci
senior tag
válasz
vakablak93 #11 üzenetére
Egy baj van, nem tudsz vele helyettesíteni egy telót. Nem lehet vele se telefonálni, se sms-ezni. Még a Signal app is csak a telefon klónjaként megy rajta, önállóan nem. Ez sajnos nem Android, hanem iPadOS
-
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93 #13 üzenetére
Ebbe 8 GB ramot irnak.
-
bostone
addikt
válasz
vakablak93 #13 üzenetére
Óvatosan csepegtetik a jóságokat mostanában, de szerintem annyit húztak rajta, amennyit kell, így bizonyos szinten elég korszerű marad.
-
bostone
addikt
válasz
vakablak93 #11 üzenetére
Ha elolvasod a 6-os tesztet, mintha a 7-es tesztet olvasnád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Villanyszerelés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest