- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Ezen eszközök támogatása hivatalosan az Apple szerint meghaladhatja az öt évet. Bizonyára számtalan példát találni, hogy ettől gyengébb hardverelemekből felépülő táblagép is veszi az akadályokat idősebb korában, viszont azok nulla vagy két év rendszerverzió frissítést garantálnak általában.
Rengeteg hiányosságot fel lehet emlegetni az Apple felhasználóihoz való viszonyulásával kapcsolatban, de azt elmondhatjuk, hogy mindig remek processzort építenek termékeikbe.
Más részről, garantáltan nem lenne olcsóbb a gyengébb változat, példának okáért az egyik legnagyobb rivális a Samsung táblagépeit említhetem. -
bostone
addikt
válasz
vakablak93 #20 üzenetére
Egy átlagfelhasználót biztosan kielégít még pár évig a 6-os tudása. Nem futnak ki a Rambó (elnézést). Ebből a szempontból jól dolgozik az Apple.
Sőt, én még az iPad 9-et is elég korszerűnek tartom, mivel egy élhető, szerethető táblagép.
Szentségtörés lesz lehet, de néhány ismerős még mindig iPhone 8-at használ és nem is akar cserélni, “mert minek?”.
-
bostone
addikt
válasz
vakablak93 #13 üzenetére
Óvatosan csepegtetik a jóságokat mostanában, de szerintem annyit húztak rajta, amennyit kell, így bizonyos szinten elég korszerű marad.
-
bostone
addikt
válasz
vakablak93 #11 üzenetére
Ha elolvasod a 6-os tesztet, mintha a 7-es tesztet olvasnád.
-
bostone
addikt
Esetleg egy mini pro nincs tervben?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szokás szerint. Ezzel együtt friss adatkapcsolati képességeket is, de ezen kívül nem sok változtatást eszközöltek.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Elfelejtettem a film címét
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest