Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danipicur2
tag
válasz
Lalikiraly #9 üzenetére
Ha nem 90+% fekete lesz az iOS 18/19 alap wallpapere, pl. Kovács Lili, aki az Apple Storeba megy lecserélni az iPhone SE-jét, mert gatya az akku meg a telefon maga, a jól bevilágított boltban meg nem fogja azt mondani, hogy de szar az IPS panel meg ő nyílván azt se fogja tudni, mi az hogy IPS egy kijelző, viszont arra baromi jó eszköz, hogy az alkalmazott berakjon egy nagyrészt fekete videót (Pl. LG-nek vannak kifejezetten OLED-t jól demonstráló videói) és megmutassa, mennyivel szebb az iPhone 15-n
Akik az olcsó iPhonekat keresik, azok nagyrészt nem a tech guruk, akik az alapján néznek telefont, hogy a háttértár az TLC vagy QLC-e vagy hogy a főkamera szenzora az mekkora. 1-2 hangzatos funkciót betolnak az SE-be meg hogy olcsó, hogy bevonzák az ügyfeleket majd az ilyen filléreskedésekkel lehet elérni, hogy a drágábbra menjen rá mert ez csak egy picivel több. Kevés cégnek vannak annyira lojális vásárlói, mint az Applenek, szóval a példa Kovács Lilinek aztán mutathatod, hogy Androidos fronton ezeket a filléreskedéseket megússza olcsóbban, nem fogja érdekelni, mert neki iPhone kell és kész.
-
lolal
senior tag
válasz
Lalikiraly #13 üzenetére
Én személy szerint Májusban itt aprón 1 év garanciával 128GB-s új SE 2022-t vettem 132K -ért ...Ennyiért nem panaszkodom.
-
janeszgol
félisten
válasz
Lalikiraly #9 üzenetére
4 GB rammal már nem hoznak ki telefont és nem is fognak. Én arra gondolok, hogy A16, 6GB ram, no AI. Így még lenne értelme, pláne a 16-os széria fényében. Ahogy a cikkben van úgy nem.
De észszerűbb lenne beszántani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Samsung S24 Ultra 5G 512G/12GB, Gyári Gari 2027. 06hóig, Üzletből
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest