Hirdetés
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
30 milliárd dollárt önt az AI-infrastruktúrába a Microsoft és a BlackRock
it Az adatközpontok építése mellett energiaprojektekre költenék a pénzt.
-
Négy játékot vesz célba az új Arc meghajtó
ph A 32.0.101.6077-es csomag két hibajavítást is biztosít.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Watch 2-ben nincs kétsávos GPS?
Hmm...
"GPS: Dual Frequency L1+L5, Beidou, GPS, Galileo, GLONASS, QZSS"Önállóan amúgy szabad ég alatt kb 3mp alatt talált meg. Épületben ablaktól fél méterre is 5mp-en belül megvan.
Elméletileg lesz eSIM támogatás is akinek ez nagyon fontos.
-
Obyboy
addikt
Ha követi a watch széria is a Oneplustól megszokott névadási és árképzési stratégiát akkor a 2R tudásban és árban is a 2 alatt lesz.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Tschubi
tag
Számomra kifejezetten szép órák. A 100 órányi üzemidő még nem az igazi. (Több, mint 3 éve használom a Honor MagicWatch 2-t, de még mindig kibír 10 napot.)
-
tomp
félisten
-
Csocsesz75
őstag
Gyönyörű ez az óra, főleg az ezüst-zöld kombináció.
1000 nites fényerősség nekem egy kicsit kevésnek tűnik, főleg ilyenkor nyáron.Tomp : a watch 2-ben van folyamatos pulzusmérés ? Vagy 1, 5, 10 percenként mér ? Hogyan van ?
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Csocsesz75 #8 üzenetére
Nem látok semmi ilyen opciót az appban. Csak annyi van, hogy On és Off.
Amúgy elméletileg a Watch 2 csak 650nitre képes de vakító napsütésben is rendesen látom a kijelzőt. Még írni is gond nélkül lehet ha éppen nem diktálással iratom le a szöveget.
-
Csocsesz75
őstag
Az órán sem lehet állítani ? Ez érdekes.
Xiaomin meg Samsungon is lehet alkalmazásban is meg órán is állítani.
Xiaominak 600 nites órái vannak ezeket kevésnek találom. Samsungnak a Watch 5 Pro-ja 1500 nites, na arra mondom, hogy már nagyjából elég a Watch 6 Classic meg 2000 nites az már jó.
-
barcaforca
tag
Lte verzió nem lett?
-
Csocsesz75
őstag
válasz barcaforca #12 üzenetére
Nem. 😕
-
barcaforca
tag
válasz Csocsesz75 #13 üzenetére
A Galaxy watch 2-m beázott a balatonban múlt héten. Nagyon pályáztam a oneplus watch 2r-re. A Galaxy watch 7 meg csak ebben fura katonai zöldben van.😠😤
[ Szerkesztve ]
-
Csocsesz75
őstag
válasz barcaforca #14 üzenetére
Ha mindenképpen LTE változatot akarsz ott van még a Xiaomi Watch 2 Pro 90-ért. Igaz azon csak 3,5-es WearOS van, kijelzője csak 600 nites.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Csocsesz75 #10 üzenetére
Nem lehet.
Vakító napon. Nekem ez tökéletes. Látom rendesen a kijelzőt.
Érdekesség, hogy az Oppo Watch X azaz a OnePlus óra Oppo testvérénél írják, hogy még az idén érkezik a High Brightness Mode (HBM) OTA frissítés amivel 1000nit lesz.
Gondolom akkor majd a OnePlus kivitel is megkapja. -
Obyboy
addikt
válasz Csocsesz75 #17 üzenetére
Csak annyit találtam a menüben, hogy be/ki lehet kapcsolni a pulzusmérést. Gyakoriság állítást nem találtam.
-
tomp
félisten
válasz Csocsesz75 #17 üzenetére
Csak On és Off van.
Az app más órákat(több Oppo órát) is támogat. Lehet azoknál némelyiknél lehet állítani. -
tomp
félisten
válasz Csocsesz75 #20 üzenetére
Szövegre nem lehet rámenni.
Gondolom valamelyik Oppo óra támogatja és azért írja a leírásban. -
HunChaos
aktív tag
Sziasztok!
Oneplus Watch 2-vel mi a tapasztalat fizetést tekintve? Szeretnék CIB-es fizetést de csak az órával, rendesen működik? Teló nem lenne nálam -
Obyboy
addikt
Amit a Google Pay-be fel tudsz csatolni kártya azt mindet tudod használni. Én Revolut-os kártyát párosítottam hozzá. Rendszeresen használom fizetésre eddig nem volt vele gond. Már többször fizettem úgy vele, hogy a telefon nem volt nálam.
-
Simi121
aktív tag
Tegnap jött meg nekem az óra, ezüst, 249 euro volt ajándék töltő fejjel.
44-es Samsung watch 5-öt váltott.
Egyenlőre ismerkedünk
Sajnos magyar nyelvet nem tud sem az óra se a telón futó program, de mivel nem az első órám annyira nem hátrány, attól még jó lenne.
Ami most már látszik, hogy nagyon pörög az óra nem kell várakozni semmire.Simi
-
Obyboy
addikt
Hetente többször van vízben az óra, vagy strandra megyünk vagy otthon medencézünk a gyerekkel. Az óra folyamatosan a kezemen van. Simán bírja. Fizetni is ezzel fizetek a strandon.
Az utolsó frissítéssel jött egy hangszóró víztelenítés funkció (rezgeti a hangszórt pár másodpercig), ezt ha eszembe jut fürdés után megcsinálom."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen