Új hozzászólás Aktív témák

• wolfpapa72

csendes tag

válasz Ribi #65 üzenetére

“ Ezek szerint félig értelmezési gondok vannak.“
    Nem hiszem. Mivel Te magad írod: “ Az "új" kábelek pedig elvileg csak NTK-t preferálnak.“
    Erről beszéltem semmi másról.
    Jayz videó linkje sajnos nem a megfelelő. Az utána való videóját akartam linkelni, amiben már elemzi illetve van egy másik amiben az új kábelt teszteli. Elnézést hogy rosszat linkeltem de már siettem aludni. 🙂
    De vannak még videók amik erről szólnak. Gamer Nexus, stb. Amiért még elnézést kérek az az, hogy nem találom azt a videót vagy X bejegyzést ahol a Seasonic nyilatkozott erről. Nincs annyi időm, hogy 15-20 videót végig böngésszek. Egy röpke nyilatkozat volt amit nem tudom már, hogy hol olvastam vagy videóban linkelték nem tudom.
    Igen jó volna most már egy végleges leírás erről, de szerintem lesz is erről szó hamarosan.
    Te mivel magyarázod ezeknek a baleseteknek az okát ahol minden esetben a régi 12VHPWR kábelekkel van a gond.
    Az új kábelt meg letesztelve semmi gond nincs.
    Nekem 5080 kártyám van meg az új kábel és semmilyen melegedést nem tapasztalok.
    Mivel erről lenne itt szó de mindenki másról kezdett el papolni. Holott a tények egyértelműen látszódnak.

Új hozzászólás Aktív témák