- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Outpost Firewall - nekem eddig ez vált be a legjobban. Az 1.0 ingyenes, a 2-es fizetős.
-
Raymond
titán
Freeware azert kell, mert jobban erzem magam ha azt hasznalom :)
XP tuzfal - no comment
A kulon gep problemaja:
1. Hova teszem
2. Minek menyjen meg egy gep 24/7 ha nem muszaj
3. Tudom hogy jobb a kulon es lehet a vegen ugyis az lesz, de eloszor kell valami mas megoldast talalni -
Som@
őstag
Az XP beépített tűzfalát inkább hagyjuk. Azt nem is igazán nevezném én tűzfalnak.
Nem tudod konfigurálni, kifelé nem blokkol semmit... stb...stb.
Meg most csak ezért nem fogok XP-t felrakni. (Mert ugye azt meg is kell venni)
486os gép nem rossz ötlet, de most mindenki vegyen egy másik gépet ( még ha fillérekből meg is van), akkor azt helyezze is el valahova (nálam pl. el se férne már).
Meghát ugye az átlag felhasználó a minél egyszerűbb és kényelmesebb megoldásokat keresi. ->freeware tűzfalprogram -
Crion
aktív tag
Nem igazán értem, hogy minek kell freeware, de rendben:)
Egyébként a legegyszerübb, pl ha XP-t kasználsz, abban van tüzfal.
Más fajta ötlet, miért kell pont windows alá? Pl szerzel egy 486os gépet, amibe nem kell más csak 2 hálokari , meg egy floppy, és a linux 1 floppys okosságát rárakod, és kész is egy windowsra telepithető firewallnál ezerszer jobb tüzfal. -
ByB
addikt
Miért írtad, hogy Norton-n kívül???
-
aronocs
tag
Sygate personall firewall. Egyeni felhasznalasra ingyenes, szerintem az egyik legjobb. Kb ugyanennyit tud a Kerio Firewall is. Regen a ketto egy es ugyanaz volt. Eleg egyszeru beallitani es biztonsagos.
Hat ennyi
udv -
Raymond
titán
Kene par tipp jo firewall programokra freeware kivitelben Windows ala (a Zone Alarm-on es a Norton-on kivul). Google-n keresni en is tudok, olyanrol kene a tipp/info amit hasznaltok is, nem csak ''hallottam rola hogy van'' stilusu a tudas.
Orok halam fog uldozni minden hozzaszolot.. :P
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest