- Fotók, videók mobillal
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Ééééééés... a mainapon. Visszakerült hozzám a fiók
Kedves !
Érvényes jelszavad a mai napon a postafiókodba kiküldtük, mely a megadott szűrőszabályok szerint továbbításra kerülhet az általad beállított címre. A megaditt email cím a xxxgmail.com
Üdvözlettel a [freemail] csapataGYEREKEK! A TOVÁBBÍTÁS BEÁLLÍTÁSA MENTETT MEG
-
chungee
addikt
Sziasztok! Nagy próblémám van, most naon letört vok, nemtok fogalmazni, ezért beillesztem. Amit nehezen megírtam az info@freemail.hu-nak.
Tisztelt Freemail!
Utoljára tegnap (jún.22) délután be tudtam lépni a fiókomba melynek azonosítója: @freemail.hu. Estére már hibás jelszó vagy felhasználónév hibával nem enged be. Mindezt otthonról tettem. Sajnos a jelszóemlékeztető nem működik, pedig emlékezetem nem csal, én beállítottam. Ez a cím (gmail amiről írok) másodlagos vagy továbbítási cím, nem emlékszem pontosan. Elképzelhető, hogy illetéktelen kezekbe került a fiókom? Hogyan, amikor otthon voltam? Otthonról használtam aznap? ESET SMART SECURITY védelmi rendszerem van napi frissítéssel. Nagyon fontos anyagok vannak abban a fiókban, az életem. Kérem segítsenek.
Üdv,
Küldtem a freemail-es fiókomhoz mail-t és az tökéletesen továbbította a gmail fiókomhoz. Nemtom ez jelent-e vmit
Szerintetek télleg baj van
Reggel 7 körül küldtem nekik, eddig semmi válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest