- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Microsoft Rewards
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Ha esetleg tudná is valaki, hogyan lehet feltörni a Freemail szolgáltatását, azt két okból sem osztaná meg itt:
1. A PH!-n az ilyesmit tiltják a szabályok, tehát mindenképpen törölve lenne.
2. Ha valaki ilyesmit tud, feltehetően inkább megtartja magának az információt, mint hogy nyilvános fórumokon osztogassa.
Egyetlen lehetőséged van: Felvenni a kapcsolatot a Freemail üzemeltetőivel, ők tudnak neked segíteni, ha akarnak. Tekintve azonban, hogy nemigen tudod bizonyítani, hogy tényleg hozzád tartozik a fiók (hogyan tudnád?), és tekintve, hogy bizonyára számtalan hasonló kéréssel bombázzák őket, amit már nagyon unnak, valószínűleg nem fognak segíteni. Tehát ezt minden bizonnyal bebuktad.
Szerk.: Én is zártam a topicot...
-
Grafiqs
őstag
Warez tevékenység tiltott itt a fórumon. A topik záródott.
-
Paulo
csendes tag
Hali!
köszio az edigi hozzászólásokat de nem adtam meg érvényes mail címet az ''elfelejtett jelszó'' mezőbe amire küldenék a jelszavam vmi más megoldást nem tuttok??? -
ActionMan
tag
A próbálgatáson vagy a ''megpróbálok erősen visszaemlékezni rá''-n kívül sajnos semmilyen más módszer nincs a kezedben.
Most hirtelen nemtom, hogy freemailnél van -e jelszó emlékeztető vagy valamilyen titkos kérdés, amire ha tudod a választ, akkor megmondja a jelszót, ha van akkor szerencséd van, ha nincs akkor ennyi.
Azt sem tudom most hirtelen hogy freemailnél van -e, de némelyik webes e-mail szolgáltatásnál van alternatív e-mail cím, amire asszem ilyen esetben megkaphatod a jelszót. -
Paulo
csendes tag
Hali!
Van egy olyan gondom hogy elfelejtettem a freemailem jelszavát és fontos lenne megtudnom h mi az ha valaki le tudná írni hogy hogy lehetne ''feltörni'' a fiókóm azt megköszönném ha vki tudja az írjon a tmrt1@hotmail.com -ra előre is kössz
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://195.228.248.76/termekek/175376.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)