- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Volna nekem is egy kérdésem. A DataStorm nevű programban a fegyverek sebzése kicsit fura. Eddig úgy tudtam, hogy az infok között megadott sebzés találatonként én nem másodpercenként van értelmezve. Ez azért fura, mert pl. a két nomád fegyverről eddig azt sejtettem, hogy egyforma erősek, csak az egyik gyorsabb, a másik találatonként nagyobbat sebez, de a lövés gyakorisága és a sebzés szorzata ennél a kettőnél azonos.
Egyéb fegyvereknél is általában igaz(nak tűnt), hogy amelyik ritkábban lő, az lövésenként nagyobbat sebez és így nagyjából arányosak voltak. De ha igaz, amit a program közöl az adatok között, akkor a feltűntetett sebzés másodpercenként értendő és a találatonkénti sebzés ennek töredéke (leosztva a tűzgyorsasággal).
Szeritem ez egy tévedés a részükről, de ha nem, akkor át kell értékelnem a hajóm felszerelését...
Középre felmegy a 4 db GUARDIAN (2 roncsban is van!) és a szélére meg még nem tudom, hogy mi, van egy pár jónak tűnő cucc, de most persze át kell(ene) értékelnem az egészet, ha igazak a progi állításai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest