- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer
tag
Úgy gondoltam megint megnézem ezt a Freelancer dolgot, de most kicsit komolyabban. Egy jó kis gépen fut T3-as eléréssel, folyamatosan.
Első körben feldobtam a rebalance 3.4-et. Finoman fogalmazva instabil volt. Könnyen lehet, hogy nem értek hozzá (sőt, nem értek, mivel csak feltelepítettem és várom a csodát ;) , de 10 óránál többet nem bírt ki fagyi nélkül, azt is nagyon ritkán. Ebből elegem lett, gondoltam hagyom a modokat (pedig a rebalance nagyon jó lenne), most az alap fut. Ezzel nincsen fagyi gond (eddig nem volt, igaz az operator hol újra tudja indítani, hol nem, ezért manuális a restart).
Amiért írok, hogy Szitu HUN néven szalad, akit érdekel, jöjjön, már vagyunk páran, pedig csak kb 1 hete megy, másrészről pedig szívesen vennék bármilyen segítséget, hogy ebből kihozzunk vm jót. A vas, net, program adott, a többi csak rajtunk múlik, de nekem semmilyen tapasztalatom nincsen ezügyben (a fagyit leszámítva
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egér probléma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Steam topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest