Hirdetés
- iPhone topik
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Tényleg beakarod fejezni
végülis tényleg néha unalmas.Én már 3-hete nem néztem hol tartók 
-
dqbLUE
csendes tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
bajnoki meccs lesz,de akkor kihívlak egy barátságos-ra is.
-
Wolverine
félisten
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Én pl. nem szólok hozzá, mert nem játszom komolyan a Freekickkel, és épp az abbahagyását tervezem.
-
dqbLUE
csendes tag
Helóó [HUN]-Kisa szombaton játszunk egymás ellen ifi-vel sok szerncsét!!!!!
2.Amatőr Liga(2)
Living for Tomorrow - Polgár VSE
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Nyár van mindenki nyaral vagy dolgozik,majd télen amikor más elfoglaltság nem nagyon lesz,többen fogják ezt a forumót is látogatni.

De azért mi ketten életben tartjuk

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Egésznap melozok,esténként nem mindig van kedvem bekapcsolni a gépet.

-
Papi74
aktív tag
Valaki töbett ajánlott a játékosra,megint elhalászták az orom elöl

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Ment az ajánlat

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
jó középpályás?
Ha igen adok érte 60k-t

-
Papi74
aktív tag
meddig lehet rá ajánlatott tenni

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
ird meg nevét hogy tudjam kire kell ajánlatott tenni
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Ha lesz eladó játékosod szolj.
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
OK kösz hogy szóltál.
-
Papi74
aktív tag
Hello
Kikaptam a novet vidi team nevü csapatol,a 3.amatör elsö helyezetje de igy is a 6-ik maradtam.Ha lesz eladó játékos szolj már van 209 ezer dolcsim.
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
OK
Akkor majd irj addig gyüjtöm a pénzt,védö és hátvéd kéne majd esetleg csatár

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
lessz persze!
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Nem mondtad hogy majd frissiteni akarod a keretett,gondolom lesz pár eladó játékosod

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
Most a 6.-ik vagyok,megint nyert a csapat de nem valoszinü hogy feljutok sajna.
-
Papi74
aktív tag
Hello
Megint nyert a csapatom most a 6-ik vagyok.
Érdekelne hogy a 3.-ik amatör ligábol a 2.-ik amatörbe az elsö 3-4 vagy 5.-ik csapatig bezárolag lehet feljutni

-
Papi74
aktív tag
Hello
Már van 140.000 dolcsim de még gyüjtök,szolj ha lesz eladó védö és középpályás

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
O.K.
Nekem majd védö és középpályás kell majd

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Nem tudom a tegnapi ajánlat miért nem sikerült pedig rátettem,ha esetleg tudsz eladó védöt vagy középpályást szolj köszi
-
Papi74
aktív tag
Hello
Valaki jobb ajánlatott adott mint én,mert a játékos nem érkezet meg a csapatomhoz

-
Papi74
aktív tag
Ment az ajánlat 55k.
Megint nyert a csapatom 5:0-ra már a hetedik vagyok

-
Papi74
aktív tag
Akkor 23-án megy az ajánlat 55 k

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Az egész csapaptot lecseréled,az nem rossz.a két védö közül a svédet választottam,gondolom megtudunk egyezni
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
Most kb 100.000$ értékben tudok venni játékosokat hátvéd kéne és középpályás
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
Esetleg van elado játékosod most összejött egy kis pénzem éstudnék játékosokat venni,egyébként megint nyert a csapatom 5:0-ra

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
Sikerült végre nyernem egy mecset

-
Papi74
aktív tag
Hello
Van esetleg eladó védöd

Ritkán látogatsz a forumra ahogy nézem.
-
Papi74
aktív tag
A tegnapi mecsen döntetlen lett az eredmény,jól gog jönni az uj védö.már csak a 12-ik vagyok.

-
Papi74
aktív tag
Hello
Ment az ajánlat a játékosra 25000$

-
Papi74
aktív tag
Hello
Az lenne a kérdésem hogy egyszere hány csapatod lehet,és a már meglévöt lecserélhetem egy teljesen ujra
-
Papi74
aktív tag
Holnap megy az ajánlat a játékosra 25000$
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
Ahoz képest elég jól állsz,a mai mecsem megint döntetlenre sikeredet

-
Papi74
aktív tag
Hello
Te mikor kezted játszani ezt a játékot

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
kéne nekem egy védö és egy középpályás,nem tudsz eladot vagy esetleg neked nincs véletlen

-
Papi74
aktív tag
Hello
73404 dolcsim maradt és még kéne védöt vennem,remélem a kapusra senki nem tesz ajánlatzott

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
sikerült megint kikapnom 2.0 a végeredmény.azt a kapust mennyiért akarod adni

-
Papi74
aktív tag
Hello
Kéne egy kis segitség,van egy ifi játékosom akit elszeretnék adni csak hát nem nagyon vágom hogy megy,esetleg diohéjban letudnád irni.a multkor felraktam egy játékost eladásra meg is veték
2 dolcsiért.

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello elkészült a stadionom,holnap játszom a köv mecsem.esetleg valami eladó játékos

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Te játszotál már a harcos hazafiak ellen,esetleg nem tudsz róluk valamit ugy értem erös csapat

-
Papi74
aktív tag
Most nézem már kvázi tagvagy gratula

-
Papi74
aktív tag
Hello
18-án lesz a köv mecsem a harcos hazafiak lesz az elenfél,a stadion bövitése 17-én fejezödik be,remélem mostmár az összes szurkolo elfér majd.most ha nyerni tudok talán vissza kerülök a 7-ik helyre,és utána nincs megállás

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
Már nagyábol minden világos könyen belelehet tanulni
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello!
2.amatör liga (6) csoportjába kerültem!!!! Ujjab kihívás!!
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
köszönöm az edigi segitséget,ha kérdésem lesz kereslek

-
Papi74
aktív tag
hello azt hiszem sikerült ajánlatot tenem a játékosra 10000$ irtam

-
Papi74
aktív tag
ráklikeltem a átigazolásokra ott beirtam a csapatod nevét és semmi,living for tomorrov ha jól tudom,a csapatneveket melyik menüben találom?az a baj hogy nekem ez a játék nagyon uj,meghát idöm sem sok van probálgatni.

-
Papi74
aktív tag
hello érdekelne a játékos csak az a gond,nem tudom hogy tudnám+venni.néztem az elöb a átigazolásokat de nem találtam
-
Papi74
aktív tag
hello köszi az infokat,most még csak 37000 dolcsim van de majd körülnézek a játékos piacon

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Ja zseintem ilyen játékosokat vegyél!!! A meccset a z öltöző menübe van az előb elirtam!!
játékost meg ugy tudsz venni ha akarsz persze!!de tuti hogy akarsz!! iroda és a legördülő menübe,hogy mezőnyjátékos keresése és amiket keritam azt irod be!! ha csatár akkor ahoz lévő helyeket kell kitölteni!támadó közép pályás: kl: kit/fens
th:fens
lk:fensHa a mind a 3-om fenséges akkor az már nagyon jó de az olyan 80-90ezer dollár között jár a piaci ára!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello Az ilyen alfórumokat nem ellenörzik ez azért jött létre,hogy ha valakinek kell segiteni és később valakinél ez van akkor ne kelessen leirni hanem!! csak elolvasni kellene!A meccset az Iroda legördülő menübe van olyan hogy mérkőzés!!A meccset nem te játszod hanem a gép!!
csatár: kl: fens
th:kit
lk:megfelelő drága csatár nehéz ilyet venni de jó nagyon jó!!közép pályás: lk: fens
átadás:kitvédő: sz: fens
vh: fensMondom ezeket elég nehéz meg nagyon sok idő még az egész keretre ilyet vezel!!!De sok idő rózsát terem ez tuti!!ha megvan a keret akkor minden szezonba fogsz feljutni!!!!E feletti értékeket vehetsz az jobb sokkal jobb deez alatt ne mert 2.amatörig jó de az 1.amatörbe már kevés ha ezek érték alattiakat veszel.
1 szere vedd meg őket csak és próbálj fiatalokat!!!
-
Papi74
aktív tag
hello ha válaszolsz légyszi priviben nem szeretném hogy kitiltsanak sem téged se engem köszi
-
Papi74
aktív tag
hello sikerült a reg már az elsö mecsen is tul vagyok,3-3-as döntetlen lett.kérdés a következö mecset mikor és kivel játszom hogy tudnám +nézni?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello már rájöttem nem katál levelet tuti!!Most nézem van ilyen csapat és be van jelentkezve.!!Ugy,hogy választanod kell másik nevet!! Ahol laksz vagy valamit!!Passz!! de reggelsz akkor:?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Latex Pamut:A volt csapatom volt veled egy csoportba
TC nevü csapat is van ott asziszem azt töröltettem azt a csapatom.9 csoport vagy 11 csoport volt az már nem emlékszem rá!!!Elég jol ment ott csak eladtam az öreg játékosokat és kiestem!!
ezért csináltam szabály ellenes dolgot és irtam nekik,hogy töröljék!!És igy kezdtem egy ujjat!!! -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello Van egy rossz hírem van ilyen csapatnév ugy,hogy választanod kell másikat viszont az e-mail cimet azt nem tudom szerintem más mail cimmel reggelj!!!
UI
eljutottam a 3.amatörböl a 2.amatörbe!!!igen!! szűken 100 napot kelett várnom rá!!!Ja és nem kaptál véletlenül egy mailt.?Mert azt irja nekem,hogy reggelve van de nincsen aktiválva a csapat!!
-
Papi74
aktív tag
hello a Papi74 néven szeretem volna regisztrálni de sehogy nem sikerült esetleg +néznéd köszi
-
Wolverine
félisten
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Latex Pamut, ahogy a Sokkerben is

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello!Örülök neki,hogy regisztrálsz!
milyen néven próbáltál mert akkor megnézem,hogy van-e ilyen csapat!!Az e-mail cim pedig lehet,hogy elirtad vagy valami!!Próbáld meg!!Mien névvel szerettél volna regisztrálni:,Bocsi,hogy csak most tudtam válaszolni mert nem voltunk itthon és nem volt net ott.!!Bocsi még1szer.
Remélem attol reggelsz!! -
Papi74
aktív tag
hello most olvastam foci menedzser játékról,gondoltam regisztrálok de nem engedi,alitolag ezzel a felhasználó nével és mail cimel már regisztráltak,esetleg tudnál valami tanácsot adni hogy lehetne ennek a dolognak utána járni.köszi

-
Wolverine
félisten
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Persze. 3 online menedzserrel játszom, ez a hármas számú a fontossági sorrendemben.
-
Wolverine
félisten
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Aki játszik online focimenedzserekkel, az már tud a freekickről - és legalább kipróbálta...
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!Megnyitottam a freekick.org eggyik kisseb alfórumát szeretnék minnél több Magyar játékost beszervezni.Aki szeret focizni akkor itt a helye.De aki már ismeri a játékot az is irjon.
Üdv: KisaUI1:Ja és a játék: www.freekick.org Nem kell letölteni semmit teljesen ingyenes. Te vagy egy csapat menedzsere és fel kell juttatni a 3.amatörböl a csapatodat az NB1-be.Aki szereti a focit az probálja ki a játékot.Nekem nagyon bejött!!!!
Hajrá!!!És aki reggel az irja ki ide a csapat nevét ha valami segitséget kértek én szivesen segitek.
csapatnév: Living for Tomorrow
Regisztráljatok!!Minnél nagyobb legyen a játékba Magyarország.De ez a Magyarország nem olyan mint az igazi.Sokkal jobb.Játékosok vannak!!!Gyerünk legyünk minnél többen.!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
végülis tényleg néha unalmas.Én már 3-hete nem néztem hol tartók