Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
az én felnőtt csapaptom egyenlő a nullával. Veszek én embereket de....
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Megint nyertem 3:0-ra és feljöttem a 2. helyre

-
Papi74
aktív tag
Remélem a mai mecsen mindhárman nyerünk

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Rendben majd rakok fel

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
Sajna még mindig nem engedi hogy licitáljak a te játékosaidra,egyébként jó a polód én is ezt a fajta zenét kedvelem

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
Én még akarok venni pár játékost

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Igen ez igaz csak aza gond hogy maradtam a harmadik helyen,mondjuk az elsö háromnak 6-6-6 pontja van,remélem 30-án is nyerek és akkor talán elörébb tudok lépni

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Most néztem mi let a mecs végeredménye 6:0-ra nyertem,köv mecs30-án

-
plus44
veterán
0:0 lett asszem benn maradok

-
plus44
veterán
7:0-ra bnyert az ifi csapaptom úgy hogy 3 ember nem tudott játszani akik am. meghat. játékosok és 4 ponttal a 2. vagyok

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
Azt hogy tudom megálapitani hogy egy játékos akit leakarok igazolni,szabaduszó van valami jelzés a nevénél

És még az érdekelne hogy tudok a keresöbe egyböl azokhoz a játékosokhoz lépni akik mondjuk védök,mert a játékos nevéhez hiába irom be hogy kh kidob rengeteg játékost akik eladok de a töbsége csatár

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Most igazoltam le 2 védöd finek remélem jól fogják csinálni a dolgukat,drukolok hogy vasárnap mind hárman nyerjünk

-
plus44
veterán
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hát már mind1 minden pénzemet beraktam stadinonra, hátha íygy nyomi csapattal sem esek ki és akkor majd reménykedek erősen

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Vasárnap lesz a köv mecsem,remélem igazad lesz

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
plus44
veterán
nekem is kellene weg csomó ember de sajna nincs 300k-m rá így inkább minden pénzem stadionra költöm lés akkor több lesz később a bevételem és majd akkor, addig meg csak kihúzom vhogy

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
Annak örülnék ha gól záporos mecsem lenne,csak ne az elenfél löje a gólokat

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Szia!
A kövi meccsed tuti nyered és lehet, hogy a gól arány miatt átveszed majd a vezetést! szerintem gól záporos meccsed lesz!
Remélem én is nyerek ahogy néztem nem olyan jó az ellenfelemnek a csapata mint az eném.... de ki tudja majd vasárnap irjátok meg , hogy szerepeltetek!
Üdv: Kisa -
plus44
veterán
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
ifi: 1:1 nem rossz 5id vagyok
Felnőtt: 8:0-ra kaptam ki :S:S:S:S:S elég gáz. Majd legközelebb. Most akakrok venni védőt. Sz és VH 100-100
Remélem meg tudom venni. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Császtok!
Nyertem!Nem nagy meccs volt 1:1 volt a 89 ik percig a 90 ik percbe lőtta csapat egy gólt így 2 ik vagyok.Huráá! remélem a kövi szezonba feljutok az 1.amatörbe!
Üdv: Kisa -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Okk bocsi.
Kíváncsi leszek,hogy nyerek-e az első mérkőzésemen!Irjátok le ha nyersz ha nem akkor is ok?Szerintem énm kikapok mert a srácnak nagyon állat játékosai vannak!
De hátha a Taktika jobban bejön majd!Bár...
Na majd irjátok le ki, hogy szerepelt!
Üdv: KisaJa és akié a 2 ik hozzászólás a fórumon 1 csoportba kerültünk!
Latex Pamut a csapatneve asszem!Pluss44 meginn elbujtál?Irj!
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Még nem irtam sehogy mert nem tudom kinek kell,én is annak a srácnak akrtam irni akinek te is irtál.Multkor kértem a nevét ,de nem irtad meg
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
Olyanokat probáltam de nem nagyon lehet találni,az a srác még nem irt vissza hogy miért tiltota le hogy töled tudjak venni játékosokat
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Az a jo hogy most van 255k dolcsim 3-4 játékos szerintem belefér

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Van választék

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
OK
Köszi mindjárt meg is nézem

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
De milyen listán,én eddig csak töled tudtam játékosokat venni

-
plus44
veterán
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
én próbálnék olyat igazolni de nem nagyon találok!
-
plus44
veterán
1-10 01:29: Előléptetés!
Felsőbb osztályban szereplő tétlen csapatok előléptetést tettek lehetőve felnőtt csapatod számára a(z) 3. amatőr liga (17)ból a(z) 2. amatőr liga (9)-ba/be!ez mi?? csak így simán szintet léptem??
-
plus44
veterán
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
mi is a neved mert kerestelek de nem találtalak. Meg akartam nézni a csapatod hogy én is összehozzak vmi hasonlót csak nem tudom megnézni.
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Akkor most nem fogom tudni megveni a két játékost

Kinek kell irni,mert én is irok neki ha megmondod ki az

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
Kérdezem

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Mostmár tudok ajánlatot tenni a védöre

-
-
plus44
veterán
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
nem nem! Nem szabadultok ilyen könnyen tőlem csak nem volt mit mondanommert az átigazolások ilyen szinten engem nem érintenek mert még a pénzem nem éri el a 40k-t vagyos eléri csak azzal nulláznám magam, így ebbeől kimaradtam, csak olvastam hogy mit írtok. Én elég gázul zártam. 10. felnőtt, 14. ifi helyezés!
de még most kezdtem!! Lesz jobb!!
-
Papi74
aktív tag

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Rendben ahogy lehet és küldöm a30k-s ajánlatot,csak szolj
-
Papi74
aktív tag
Nem tudok ajánlatott teni
-
Papi74
aktív tag
Az átigazolások közted és a tulajdonos csapata között le vannak tiltva. Nincs engedélyezve, hogy ajánlatot tegyél erre a játékosra.
EZT IRJA KI
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello
Akartam ajánlatott teni a védöre,és azt irja ki hogy le van tiltva köztem és a te csapatod közt az ajánlat tevés.Most mi van
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Szia
Tuti nem jutottál fel mert a 2. helyezett játszik osztályozót az elen aki a 2 ik amatörböl kiesik!Osztályozó nélkül csk az első helyezett jut fel! én osztályozót játszom! de szeretnék kiesni!!TUTI hogy a kövi szezonba ugy is feljutok ha kiesnék mostVan eladó védő 30k az ára! ha megkerested tedd rá a 30k-ót okk?majd lesz még valami
-
Papi74
aktív tag
Vége a bajnokságnak végül a 3. letem most feljutotam a2.amatörbe vagy mi van
-
Papi74
aktív tag
Hello Esetleg ha van eladó védöd mivel multkor lecsusztam szolj
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Sajna pont hósszu müszakos voltam

-
Papi74
aktív tag
A két eladó védö közül egyiket sem tudtam megveni,mind a ketött más vite el vagy mi történt

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Meloztam és elég késön értem haza,sajnos nem tudtam idöben megnézni

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Szia.Én szóétsm el is vitték.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Nordli, T erre a játékosra figyelj lehet hogy kevés lessz az összeg amirátettél mert már 12 en tettek rá ajánatot!!!figyeld.
-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
MOstmár én is vetem pár játékost csak eddig a frank petersen(a legjóbb csatárom)sérült volt,de a köv mecsre már rendbe jön remélem utána majd jóbban megy

-
-
plus44
veterán
van 1 svéd kapusom és mikor vettem gyenge volt a formája és az edzés melett ott volt hogy formát javírson. ezt bepipátam. Eddig 2 nap telt el úgy hohy formajavítás volt reggel 8tól de nem hogy javult volna hanem rossra esett vissza és a kis nyíl mellette piros és lefele mutat. Mit tegyek hogy jobb legyen?? Értem ezt minden játékosomra

-
Papi74
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hogy csináltad

-
plus44
veterán
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
na mosz megnyugtattad

-
Papi74
aktív tag
Megint kikapot a csapatom,nem tudok a 4.helyröl elöréb kerülni

Igy megint nem fogok feljutni a 2.amatörbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

te is tegyél képet fel oke?

Remélem meg tudom venni.