- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
begin;
Egyszer én is próbálkoztam vele. Mindig lestem haver válla felett, és láss csodát! { soha nem írtam semmit, de már nem ijedek meg tőle. Szal tényleg nagyon egyszerű nyelv, de aszt hiszem egy kicsit elavult. Ha teheted, és tényleg komolyan akarsz foglalkozni programozással, akkor ajánlom Borland fejlesztőfelületét. Az obeject pascal-os a Delphi névre hallgat. Elejinte rengeteget segít, és ráadásúl egyből winfos környezetbe fordítja a megírt progikat úgy, hogy neked nem is kell foglalkozni az ablakok kirajzolásával, annak memóriafoglalásával, meg egy csomó ülyan dologgal, ami a winfosos környezethez kell. És ráadásul még felügyeli is a megírt programot, lehet tesztfuttatást kérni, és nem hal le a rendszer, ha valamit rosszul írtál meg és véletlenül belefztsz egy végtelen ciklusba.........
end;
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest