Hirdetés
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
begin;
Egyszer én is próbálkoztam vele. Mindig lestem haver válla felett, és láss csodát! { soha nem írtam semmit, de már nem ijedek meg tőle. Szal tényleg nagyon egyszerű nyelv, de aszt hiszem egy kicsit elavult. Ha teheted, és tényleg komolyan akarsz foglalkozni programozással, akkor ajánlom Borland fejlesztőfelületét. Az obeject pascal-os a Delphi névre hallgat. Elejinte rengeteget segít, és ráadásúl egyből winfos környezetbe fordítja a megírt progikat úgy, hogy neked nem is kell foglalkozni az ablakok kirajzolásával, annak memóriafoglalásával, meg egy csomó ülyan dologgal, ami a winfosos környezethez kell. És ráadásul még felügyeli is a megírt programot, lehet tesztfuttatást kérni, és nem hal le a rendszer, ha valamit rosszul írtál meg és véletlenül belefztsz egy végtelen ciklusba.........
end;
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest