- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
begin;
Egyszer én is próbálkoztam vele. Mindig lestem haver válla felett, és láss csodát! { soha nem írtam semmit, de már nem ijedek meg tőle. Szal tényleg nagyon egyszerű nyelv, de aszt hiszem egy kicsit elavult. Ha teheted, és tényleg komolyan akarsz foglalkozni programozással, akkor ajánlom Borland fejlesztőfelületét. Az obeject pascal-os a Delphi névre hallgat. Elejinte rengeteget segít, és ráadásúl egyből winfos környezetbe fordítja a megírt progikat úgy, hogy neked nem is kell foglalkozni az ablakok kirajzolásával, annak memóriafoglalásával, meg egy csomó ülyan dologgal, ami a winfosos környezethez kell. És ráadásul még felügyeli is a megírt programot, lehet tesztfuttatást kérni, és nem hal le a rendszer, ha valamit rosszul írtál meg és véletlenül belefztsz egy végtelen ciklusba.........
end;
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alkoholista nevelde
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest