- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Jártam már így anno az ASUS M4A88T-I Deluxe lapom I/O Shield-el egy SilverStone SG05 ház páros kapcsán de nem hinném hogy a ház(ak) tehetnek a problémáról.
Shield nálam így néz ki: szivacs + valami "alu lemez vagy fólia" réteg.
Igen passzosan ment csak a helyére, kb egy kézzel toltam hogy a másikkal rögzíteni tudjam.
Kicsit ugyan hajlottak a kivezetés "dobozok" és púposodott kifelé a shield de nem túlzottan és végül úgy hagytam, kicsit feszülve.Ha nagy mértékben feszül, talán próbáld meg kézzel felpuhítani a "szivacsot" ha még nem próbáltad volna .
Talán segíthet mert szerintem nem konkrétan szivacs hanem csak valami hasonló anyag, plusz ha neked is van rajta még egy réteg "alu" bevonat akkor elég merev tud lenni. Legalábbis az enyém szinte kopogott, olyan merev volt.
Esetleg nézd meg hogy teljes mértékben befeküdt a helyére a shield vagy jobb híján én leszedném a szivacs réteget mintsem a házat kezdjem el deformálni. -
patomi
őstag
ott lehet,hogy valami gond van, szoktak a kivágások mellett lemezek lenni, amik ki vannak hajlítva. Nézd meg nem e akad el a lapban valahol valamelyik. Feszülés icic-pici lehet, de ha nagyon feszül az tuti nem jó.
Nekem saber p67 lapnál volt szivacsos, meg giga z77-nél, egyik sem feszült. (az mondjuk még másik házban volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- Akciókamerák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest