Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Jártam már így anno az ASUS M4A88T-I Deluxe lapom I/O Shield-el egy SilverStone SG05 ház páros kapcsán de nem hinném hogy a ház(ak) tehetnek a problémáról.
Shield nálam így néz ki: szivacs + valami "alu lemez vagy fólia" réteg.
Igen passzosan ment csak a helyére, kb egy kézzel toltam hogy a másikkal rögzíteni tudjam.
Kicsit ugyan hajlottak a kivezetés "dobozok" és púposodott kifelé a shield de nem túlzottan és végül úgy hagytam, kicsit feszülve.Ha nagy mértékben feszül, talán próbáld meg kézzel felpuhítani a "szivacsot" ha még nem próbáltad volna .
Talán segíthet mert szerintem nem konkrétan szivacs hanem csak valami hasonló anyag, plusz ha neked is van rajta még egy réteg "alu" bevonat akkor elég merev tud lenni. Legalábbis az enyém szinte kopogott, olyan merev volt.
Esetleg nézd meg hogy teljes mértékben befeküdt a helyére a shield vagy jobb híján én leszedném a szivacs réteget mintsem a házat kezdjem el deformálni. -
patomi
őstag
ott lehet,hogy valami gond van, szoktak a kivágások mellett lemezek lenni, amik ki vannak hajlítva. Nézd meg nem e akad el a lapban valahol valamelyik. Feszülés icic-pici lehet, de ha nagyon feszül az tuti nem jó.
Nekem saber p67 lapnál volt szivacsos, meg giga z77-nél, egyik sem feszült. (az mondjuk még másik házban volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest