Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sosem értettem ezeknek a fanless tápoknak a lényegét, mi haszna van, ha úgyis kell házventi, ami szellőzteti?
Hogy valami érdemlegeset is hozzászóljak:
Nekem Be Quiet Straightpower E9-450W van és ennek a tápnak a ventije a leghalkabb a házamban, tehát a
CPU venti, a 3x Fractal Silent R2 120mm illetve a Fractal Silent R2 140mm illetve a Videókártyám 2db ventije is hangosabb mint a táp ventije... Sőtt a TV-m inverterzaja is jóval hangosabb.Addig amíg nem lehet megcsinálni, hogy a komplett ház ventimentes legyen, nem értem mi haszna van egy kívülről szellőztetett tápnak?
J.
-
turorudi
aktív tag
Most tettem az R4-be Seasonic Fanless 400. Előtte Corsair VX450 volt, ami egy remek táp, csak már korosodik. A Seasonic fanless ez egy új dimenzió, lévén passzív, a platinum minősítéssel szuper a hatásfoka is, nagyon keveset fogyaszt. 35e Ft körül kapható. Vettem egy másik Seasonicot is egy másik konfigba, de előtte belepróbáltam az R4-be. Ez a G360, ami "csak" gold minősítésű és ventilátoros, de ez is nagyon halk, 20e körül kapható. Szóval ha minőséget akarsz, Seasonicot ajánlanék,
-
zodo
nagyúr
Azt mondom ha majd összeállt az elméleti új konfig, kábelezettség kérdése (pci-e ág(ak), sata csatik száma, teljesítmény) akkor a tápegység topikba kérdezd meg a hozzáértőket.
Addig is a tápajánló táblázatot ajánlom, tanulmányozásra. -
Because
őstag
lehet többre számítottál, de kompromisszumokat kell kötni. nagy mértékben függ a hardvereidtől is, vehetsz olyan tápot ami csak bizonyos terhelés után kezdi bekapcsolni a ventit, használhatsz passzív hűtésű videókarit, procit és 2-3 ventivel átszellőzteted a házat. viszont ha játszani vagy egyéb más teljesítményigényes műveletet akarsz végezni akkor el kell fogadni, hogy van hangja a gépednek.
személy szerint már alig várom, hogy eladjam az Arc minit és beköltözhessek egy Core 1000-be semmi szükségem erre a batár dögre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest