Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
egoistus
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Szia ez a rezgés xl-ben nálam is volt de valamit addig pakolgattam játszottam a csavarokkal míg el nem múlt most csendben van mind a 4 vinyó.
Ezelőtt egy htpc-szerü házam volt egy silverstone lc-17 asztalon tartottam, na az bugott-morgott mindent csinált, egyszerűen az asztal felerősítette a hangját. Olyan 5-6cm-es szőnyeg polyfoam kombóra tettem végül úgy volt csendes.
Az xl most földön van este mikor csend van a monitorom sípolása lett már zavaró amit eddig nem is tudtam hogy van, így azt gondolom az xl még mindig jó kis ház, megérte.
Egy érdekes dolgot fedeztem fel, a porszűrő ami a tápnál van alul mióta megvan a ház soha nem volt igazán poros, egyszer tisztítottam csak ki viszont ami a vinyókat hűti na az kb hetente csurom pór. Ezzel ez az alsótápos földről szívó port összeszedő elképzelés megbukott.
-
zodo
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Hát a mozgó alkatrészek már csak ilyenek, zajt generálnak.
Nálam szinte még mindig úgy van ahogy összeraktam csak vga-t cseréltem és mégis betettem egy ventit az előlapba.
Vettem sűrített levegő sprayt amivel tisztítóm mert tényleg hamar megül a por és csúnyán nézz ki.
Venti cseréken én is gondolkodom, nem mintha ha hangos lenne de van itthon régről 2-3 db Coolink SwiF2 120P amiket a szilikon tüskékkel rögzítve talán még halkabb lenne a gép.
Alapból sem hangos max. néha napján kapja el valami rezonancia (szintén asztalon, 1 méterre tőlem) ekkor kicsit megmozdítóm a házat és elkussol.
Vinyókkal nem küzdöttem még talán nem is fogok max. beforgatom őket a légáramlat irányába mert most még merőlegesen kapják a friss levegőt.
Amúgy nálam is Samsung 7200rpm-es vinyók vannak (szerintem mindegy milyen gyártó, mindnek van hangja/rezonanciája működés közben) a négy gumibaknál rögzítve és betolva a sínbe és slussz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Thermaltake Versa T25
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest