Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kissjeno
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Nekem is rezonáltatják a házat a vinyók, engem is idegesít, Az a furcsa, hogy amikor megvettem a házat akkor semmilyen rezgés nem volt utánna pedig megjelent és most is búg.
Nekem 2 vinyo van és arra gondoltam, hogy ezeket kellene külön vinyotartóba tenni mert összerezonálnak de még lusta voltam kipróbálni. Ha más nem akkor a te módszerd lesz.Körülbelül így 4-5 hónap használat után már lehet, hogy nem vennék ilyen házat.
Egy pár negatívum:1. a ventillátorok iszonyú hangosak teljes fordulaton, kb. 600-ra leszabályozva nem veszélyes
2. a vinyók rezegnek ahogy te is mondod
3. nekem az előlapi fejhallgató csatlakozásnak széttört a jack aljzata pedig szerintem nem is erőszakoltam meg (ez azóta sem működik)
4.kár, hogy lyukacsos a teteje mert rengeteg zaj kijön rajta
5. az előlapi rács nagyon poros tud lenni és körülményes takarítani
6.az előlapi USB2-USB3 külső HDD-vel nem akar rendesen működni időközönként szétkapcsolgat (Bár itt valaki, azt mondta, hogy ez inkább alaplap probléma de valahol azt olvastam , hogy azért is lehet mert túl vékony az előlapi USB kábel és emiatt leesika feszültség a kábel végére.Azt gondoltam , hogy 25000 Ft-ért talán minőségibb házat kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 11.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest