- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Írtam a Hardverker-nek a garancia miatt, azt mondták vigyem be... na most ehhez semmi kedvem, így egy kicsit még szenvedtem vele.
Kiszedtem mindent belőle, hogy legyen bőven hely variálni, majd beraktam az alaplapot, de nem rögzítettem. Beraktam a VGA-t is, rögzítettem a hátlaphoz, majd ezek után próbáltam lyukra illeszteni az alaplapot. 30 perces szarakodás után nagy nehezen találtam egy olyan "pózt" ahol minden csavart a helyére tudtam szenvedni úgy, hogy a VGA is rendesen a foglalatában legyen, és a hátlaphoz is tudjam rögzíteni.
Végül is sikerült kompromisszumos megoldást találni, de pont nem ezt várnám egy 40000.- Forintos háztól. Szemmel látható eltérések voltak a lyukaknál, ami szerintem durva hiba.
Most így ebben az állapotban a helyzet nem annyira durva mint a képen amit linkeltem. Volt júzer error is a dologban elismerem. Más kérdés, hogy a teljesen no name gagyi kis házikómban minden passzolt elsőre, így megszokásból úgy pakoltam be a dolgokat ahogy éppen kézre esett. Nem gondoltam volna, hogy a hátlaphoz kell igazítanom az "alapokat".
Ettől a történettől eltekintve elégedett vagyok a házzal, kb azt kaptam amire számítottam. A ventilátorok halkak, de nagyon gyengék... ezek nyárra biztos cserére szorulnak majd.
Remélem a balul sikerült első randi után boldog házasság lesz a dologból!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest