- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple Watch
- iPhone topik
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Igazad van sokan itt inkább fogyasztó jellegűek, mint adományozó típusok.
( megnézi az értéket, ha kell valakinek, de a saját gépéről nem tenne fel semmit, még kérésre sem) Tisztelet a kivételnek!
Az FPS-el kapcsolatban valóban a Max-nak nincs értelme, mert abból versengés lenne, ami nem baj, de akkor a téma valódi értéke (tájékoztatás) háttérbe szorulna.
-
StaMiNa
aktív tag
-
szacsee
nagyúr
Véleményekre lennék kiváncsi, hogy milyen legyen az oldal?
Arra gondoltam, hogy első körben minden játék-nak lenne egy listája, hogy ki milyen konfigon futtatja és mire képes vele.
PL: tartalmaznia kellene a Proci tulajdonságát (alapórajel/ valós freki),Memória mérete és beállítása, Vga tipusa alapórajel gpu/mem valós, valamint a kép felbontását és a játékban mért fps-t is (a driver beállítást és a játék video beállítást is pl .: AA/AF=Off, Max Quality bla-bla-bla...)
Nem feltétlen lenne kikötve, hogy hol kell mérni, a lényeg az, hogy pl fps-nél több ellen is küzdjön az életéért, vagy autósnál legyen elötted pár autó, nyilván amiatt, hogy terhelve legyen rendesen a proci és a VGA is.
Viszont nem tudom, hogy milyen FPS értékek legyenek feltüntetve: min, avg, max?
Ez nem egy tuning-oldal lenne, hanem segítene a tájékozódásban, ha játékot akarsz venni, vagy gépet szeretnél vásárolni.
Véleményeteket várom 1000-el!

-
szacsee
nagyúr
Hali!
Sok tesztet láttam és sok teljesítmény és rendszerdiagnosztikai programmal foglalkozó weboldallal találkoztam.
Viszont ha valamilyen játékot meg szeretne venni a kedves felhasználó, ha nincs lehetőség demó verziót használni (mert mondjuk nincs az adott játékból), segítségére lehet egy olyan weboldal, ahol különböző konfigurációkon tesztelik a játékokat és publikussá teszik az eredményt is. Ez hasznos lehet számítógép fejlesztésénél is.
Egy ilyen oldalt szeretnék létrehozni, viszont sok a homályos részlet, hogy mit tartalmazzon.
Ha van valami jó ötletetek, szívesen várom őket.
Először táblázat formájában lehetne megtekinteni, majd idővel fejlesztve lesz.
Tudom, hogy ez nem Játék, de nem is az alaplapi topikban a helye, ezért nyitottam itt.
Jó fórumozást!
Idővel itt lesz elérhető az oldal:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen alaplapot vegyek?
- Proton Pass topik
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Ray-Ban Meta Headliner (Gen 2) - 1 hónapos
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP omen 17-w131ng bontva
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest