Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8714 üzenetére
Hát én szoktam néha szentségtörést elkövetni. Nincs idő a 24 -48 órás kelestésre ,mert mondjuk megkívánom hirtelen. Én a ZÉ receptjét veszem alapul(3db 24 es pizzához elég)
500 g pizzaliszt (Gyermelyi de most próbáltam a Nagyi titkát abból is jó volt)
350 ml meleg víz
5 g só
Az élesztő az egy tasak Dr. Oetker Expressz élesztő. Mindent bele a dagasztó gépbe. összeállva lehet bucizni. Kicsit várni szoktam vele (pár perc és lehet nyújtani) . Pizzavas 300 fokon 3-4 perc alatt elkészül. Elég érzékeny a gyomrom, válogatós az élesztőre (albán pékséget 100m-re elkerülöm) puffadok tőle de ez tökéletes. Nem echte nápolyi én picit vastagabbra szeretem: -
dugesz77
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2645 üzenetére
Elnézést a pontatlanságért (mentségemül szóljon az oldalon is el van írva) 1,5 dkg tehát 15 g az élesztő.
Maga a pizzavas nálam állandóan bent van a sütőben tepsiket is arra rakjuk. Süteményeknél is nagyon sokat segít például az almás pite alja sokszor nyersebb maradt az alma létől most a vaslapon sütve megsül az is szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest