- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
Ez komoly kis szerkezetnek tűnik. Miket szoktál csinálni vele?
Én most aldiban vagy lidl-ben nem is tudom hol vettem brikettet, az egész jónak tűnik. De pl a teszkós faszán elég gyenge, azzal tényleg csak gyors grillezni lehet, hamar elmegy az ereje ahogy tapasztaltam.
Indirektnél úgy csinálom, hogy az alsó rácson amire a szén kerül, az egyik oldalára öntöm csak, plusz van egy kis rács ami kitámasztja. Illetve még ilyen alu sütőlapot szoktam odatenni hőpajzsnak. A hús pedig a másik oldalra megy.
Én kéményt használok a szén gyújtáshoz, illetve sima újságpapírt vagy bolti grillgyújtó kockát.
Te hol szerzed be a szenet illetve a gyújtóst? Tudsz linket adni?
Ha lesz hőmérőm, szeretnék majd pulled porkot csinálni, ami ugye kb egy egész napos móka. Ilyet esetleg csináltál már, milyen szenet ajánlasz hozzá? Esetleg pár extra tipped hozzá? Youtube videókat elég sokat nézek, így van már elképzelésem a dologról, de ötleteket attól még szívesen fogadok.
-
varsam
őstag
Nekem egy ilyen 57cm-es Landmann gömbgrillem van: [link]
Én nagyon szeretem, szerintem szuper cucc, bár sokat kell tanulni. Én egyelőre még csak szelet húsokat sütöttem rajta, direkt és indirekt is, mind jól sikerült eddig.
A faszán nagyon nem mindegy, hogy milyen, illetve indirektnél az idővel nem szabad spórolni, én még sokszor türelmetlen vagyok. Ezért lenne jó a hőmérő.Te melyiket vetted?
60 font? Annyit biztos nem adok egy hülye hőmérőért. Akkor marad az Ali-s
-
varsam
őstag
Én most ismerkedek vele kicsit részletesebben. Amennyire nem pörög a topik, szerintem beleférhet simán.
Tud valaki olcsó és jó digitális húshőmérőt ajánlani? Lehet kettő is kellene, egy sima beleszúrós illetve egy zsinóros, ami benne maradhat a húsban folyamatosan, a másikkal pedig csak ellenőrizni szeretnék.
Kábelesből ennél nem láttam olcsóbbat, lehet beszerzek egyet.
Ilyen árban kellene egy sima is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Saeco Gran Baristo Avanti HD 8977 I FRISSEN SZERVIZELVE I VÍZKŐTELENÍTVE I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Dyson Airstrait nedves-száraz hajvasaló (Prussian Blue/Copper)
- Baby design smart sportbabakocsi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest