- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Túl nagy lángon sütötted, ezért nem sült\főt meg belül és ezért égett meg kívül.
Ha sütőben sütöd, takard le alufóliával, majd ha jó puhára párolódott a zöldségek mellett, akkor fedd le a fóliát és pirítsd meg.
Ha grillen sütötted, akkor meg tedd feljebb vagy próbáld meg alacsonyabb hőmérsékleten sütni.Kedvetlenül meg nem jó főzni, sose lesz az igazi...
Párolt zöldségre meg só, bors, fokhagyma.
-
Don Vittorio
őstag
A jó hússütés titka, hogy nagy hőfokon megnyomod mindkét oldalát, és akkor benne marad a húsban a nedvesség, nem szárad ki, és még íze is lesz. Igaz ez a steakre vagy egy filézett csirkecombra egyaránt. (Az említett desznyó valahol a kettő között van. Desznyóból a szűzpecsenye süthető úgy és olyanra, sőt olyanabbra, mint a beef steak.)
Pl. a filézett csirkecombot 2*2-3 percet elég így sütni, és belül puha és omlós lesz, de nem száraz. -
Mawyx
őstag
Az írás elküldése pillanatában megszólalt a telefonom, indult a vendégem, nem volt idő vacakolni. 15perc alatt ideért (jó, hogy szóltam neki előre, hogy szóljon picit hamarabb...
) Félig lett kész addigra a kaja, teljesen kb 30perc kellett sütőmelegedéssel együtt, meg nem fért rá az összes hús a sütőre, 2adagban sült. Ott álltam mellette és szúrkáltam, figyeltem mi sül ki belőle. Finom lett, csak ráraktam a sütőre és forgattam + krumplit fritőzben sütöttem.
szerk: hőfokot hasraütésszerűen választottam, a 4es mellett döntöttem (5fokozatból)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saeco Gran Baristo Avanti HD 8977 I FRISSEN SZERVIZELVE I VÍZKŐTELENÍTVE I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó KTM női kerékpár!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Dyson Airstrait nedves-száraz hajvasaló (Prussian Blue/Copper)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest