- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Bizony, bizony. A foxconn oldala egy nagy ____. De a f*fo-tól rendelték a lapot, ott a pali azt írta nekem levélben hogy megy rajta a 16x, mert ők nagyon sok konfigot szereltek már ezzel a lappal és mindegyikben ment a 16x. Én ennek elkezdtem ujjongani aztán tegnap meg megjött a levél a foxconn-tól, kb 2 héttel azután hogy írtam nekik. Szóval a f*fo bemutatótermi szakemberéről ennyit, azért majd megírom neki hogy nem megy, hogy másnak ne ajánlja. Nem lehet ezt valahogy ellensúlyozni? (ha nem muszáj akkor nem kalapáccsal, meg sufnis forrasztópákával, de ha mégis muszáj...
)
mod: az uccsó kérdésemre meg már megadtad a választ. én még mindig azt mondom, hogy nem tudom ez mit jelent a gyakorlatban. Kevesebb fps-t produkál a kártya? Ha jól értem akkor csak az adatok közlekednek ilyen tetű lassan a csatin azért lassul az egész, a mag meg a memória attól még ugyanolyan gyors. Ezt a kib*szást!
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Miért lenne érdekes...?
A Foxconn-ak 7 (hetes!) db olyan alaplapja is van, amelyiken van VGA (915G) és RENDES/FULLOS 16xPCI-e csati...
Sőt, az egyiken még egy kamu AGP is van...
Azokról meg azt kell tudni, hogy a déli híd vmelyik PCI csatiját ''maszkírozták'' el...merthogy az AGP őse Darwin szerint a PCI...
Abban meg az AGP kártyák nem fognak mind műxeni... -
rene85
aktív tag
Hát ja. Hidd el nyálaztam a foxconn oldalát az elmúlt 1-1,5 hétben, még ilyen szempontból is megszoptam, hála a céges számtekeseknek, VAN olyan foxconn lap (integrált vga-val), amiben rendesen megy a pci-e 16x...
rover: egyébként nekem nem túl sok az a csökkenés... lehet hogy új vga-ra azért beruházok, azért a 6600gt kicsit sokkalkurvajobb mint az integrált...
szerk: még azzal a párszáz pötty csökkenéssel is, ami nekem nem sokat mond, nem tudom hogy ettől hány fps-sel lesz kevesebb a far cry vagy bármi más...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest