Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Nagyon szép a park, erősen ajánlható mindentermészetfotósnak.
Mondjuk a linkedben szereplő állatokat aligha fog lencsevégre kapni akárki is (esetleg fülesbaglyot..), mivel ezek túl óvatosak ahhoz, hogy csak úgy mutogassák magukat a hangos emberseregletnek. A kijelölt ösvényeket pedig nem szabad - sok helyen nem is lehet - elhagyni.
De aki szép vízesésekre, vadregényes tájra vágyik, annak ott a helye!
-
Padam
aktív tag
Erre pl megy valaki?
-
Padam
aktív tag
Ejnye, látom egyenlőre nem nagyon kapott rá senki az ötletre.
Kinek lenne például valamelyik este egy városjáró fotózáshoz? (nem feltétlenül a szokásos vár, Lánchíd, stb-re gondolok most, hanem pár új helyre elmenni)
Más:
fotoszafari.hu által szervezett szafarin volt már valaki? vélemények?
-
Padam
aktív tag
Mivel eddig nem nagyon volt ilyen topic gondoltam itt lenne az ideje csinálni egyet!
A következő témákat gondoltam ide:
- Fotóstúrák ajánlása, szervezése, beszámolója, stb.Ki tud valami fotóstúrát az idei évre, mint például a tavalyi Fotó Art fotós fesztivál volt?
Sajnos nem voltam tavaly, de idén szívesen elmennék valami ilyesmire.
Volt valaki esetleg? Vélemények róla?Ki lenne benne egy kisebb csoportos fotóstúrában idén? Gondolok itt 1-2 napos kirándulásokra Magyarországon.
Szerintem, ha már 4-5 ember összejönne, akkor már érdemes lenne elkezdeni szervezni valamit.Illetve jó lenne pár ajánlás is, hogy merre érdemes menni, ahol esetleg már voltatok és érdemes ellátogatni oda.
Remélem lesz érdeklődő a topicra!

Túrára fel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest