- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Köszi a tippeket és trükköket, de sajnos ilyenre se időm, se lehetőségem nem volt, meg nem vagyok egy profi fotós, hogy ilyenekkel bíbelődjek kb. miniden fényképezésnél.
Igazából most azon gondolkozom, hogy van e ebben az árkategóriában jobb kamerás mobil, ha nincs akkor esetleg egy kompakt, de azoknál meg ma akkora a szórás középkategóriában, hogy csak na.
TheChos3nOne:
Lehetséges, hogy piszkos volt a lencse, de már nem tudom, be lett csomagolva a mobil, útra kész így már nem tudom tovább tesztelni, az idő sem olyan már.
Igazából ami leginkább világos a számomra, hogy tapasztalatlan vagyok mobilfotózás terén, tehát ezért sem tisztítottam le a lencsét, mondván biztos tiszta, de úgy néz ki mégse. A beállításokat sem biztos, hogy jól babráltam a szoftverben.
Nos ez van, ebből is tanultam.Hihetetlen, hogy miért nem csinálják azt a mostani mobiloknál, mint régen, hogy egy elcsúsztatható kis ablakot raknának a kamera elé, ami a portól és a zsírtól is megvédené mobilt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- SzoftverPremium.hu
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest