-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
válasz
cousin333 #111909 üzenetére
A szenzormeret egyre kevesebbet szamit, nem azt mondom hogy semmit de túl van bonyolítva.
Szituáció függő. Kb 1.0 es 1/1.7 szenzor 10-20% szamit kb. A teljes képalkotásban.
Azzal hogy a szenzor méret nő egyre nagyobb a púp egyre csökken a gyújtótávolság, kinek nagyobb a f*** a marketingben sokat számít. -
w333
félisten
válasz
cousin333 #49193 üzenetére
Amoled kijelzőn minden jól mutat ... néha én is meglepődöm hogy milyen jó képeket tudok lőni a Nexus 6 -al, szép színek stb. majd amikor IPS monitoron visszanézem az már nem olyan
Túlélesítést én sem értem ... lehetne egy "élesség" opció a beállításokban !
Erre gondolok (Xiaomi Mi4 alapból tudja)
Nexus 6 -nak pedig szerencsére nagyon jó az automatikája !
-
hito
nagyúr
válasz
cousin333 #46798 üzenetére
Igen, brutal. Bar en inkabb a jo minosegu fHD-nek es a szelesvasznu fHD-nek orulok (na meg persze a full manual modnak video alatt) es azt hasznalom gyakrabban. 4k-hoz csak ritkan nyulok, ha olyan felvetelt csinalok, ami kulonosen fontos es idotallonak kell lennie. Meg a 1080p-re lekonvertalt 4k videok egeszen elkepesztoek, csak sokat nyammog rajta a gep.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest