- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #49047 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #49045 üzenetére
Elfogadjuk hogy neked jobban bejönnek az S7 képei ... de szerintem is a G5 sokkal természetesebb és részletgazdagabb, jobb minőségű !
Bárhová nagyítok ... S7 a túlélesítést látom, míg a G5 vízfestékszerű de még így is jobb a minősége és a színek is sokkal természetesebbek !
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory #49027 üzenetére
Jáj te....hát a sámsongon álig látcsik, tíszta zsíros 😂 áz eldzsín meg virít.
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #49041 üzenetére
A fókusz elég közel enged ... S6 és i6 nem tudott ilyen közeli fókuszt !
-
HardRic
addikt
válasz
ForRedGlory #49017 üzenetére
Szerintem mindkettő bőven szarabb mint a tavalyi flagshipek. De lehet még a korábbiaknál is. Remélem ezt a felbontáscsökkentést elfelejtik, nem érdekel, hogy este picit világosabbak a képek, nappal egyszerűen nincsenek részletek, csak az olajfestményre ráerőltetett élesítés. Fúj.
-
válasz
Még mindig a G5...a Samsungnak egyszerűen nem tesz jót az a túlélesítés.
Persze alapból nem tűnik fel, csak ha belenagyít az ember.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory #49021 üzenetére
Samunál olvasd el a hajó számát a bal szélen(U10648)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory #49021 üzenetére
Auto-n van mind kettőn a hdr? Mert akkor pont azokon a képeken a Samu használta, a G5 meg nem amiket felsoroltál. Sztem kapcsold ki mindkettőn akkor lesz mérvadó, mert így a hdr érzékenységet teszteled.
És szokás szerint a samu melegebb az lg hidegebb képet csinál, de ez már generációk óta így van -
T0rnad0
addikt
válasz
Nekem jobban tetszik a G5.
-
válasz
ForRedGlory #48988 üzenetére
szerintem jobb a G5 !
Marina Part - örömlányok és újgazdag feltörekvő strigók ( adócsalók ) kedvelt lakhelye
( nem 1x voltam ott - volt találkozóm ,és párszor hallottam a lányokat mikor igen megfeledkeztek magukról nyitott ablaknál...röhögtem is
)
Jó persze van pár fogorvos - ügyvéd is akik normális / sikeres emberek de a legtöbb az mindig a tetovált, szét szteroidozott fazon volt , és nyilván a legújabb 20-30 milliós autókkal... Walt Disney az egész környék
szép lányok , sok pénz , luxusautók.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ForRedGlory #48988 üzenetére
LG G5 kamerája nekem természetesebb, kellemesebb. Mondjuk nehéz jól összehasonlítani, hogy az 4:3-ban a másik 16:9-ben van fotózva.
-
TomiJordi
tag
válasz
ForRedGlory #48968 üzenetére
Szia nekem a samsungé jobban bejön az elsö képnél látszik az ég,g5 nél be éget igaz éleseb a g5 de minek 100% kinagyítani a képeket☺az utolsó kép meg szintén világosab (samsungé) ugyanazokal az értékekel
BigBlackDog:mind a kettő 1/10 a záridő☺
w333:nem semi ez a xiaomi👌👍meg főleg enyi pénzért ilyet tud és sok manual beálítasal👍
-
BigBlackDog
veterán
válasz
ForRedGlory #48968 üzenetére
Ugye az ISO mellett a záridőt is ugyanarra az értékre lőtted be?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory #48971 üzenetére
Ez a ciki, nem a faláb....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory #48959 üzenetére
Fura a kép közepén az fém kapualak mellett van egy világisabb zöld bokor. A G5 esetében ez részletesebb, mint az S7-nél, de fölötte az erkélyek+srác ülve jobb az S7 esetében. Amúgy kb ega.
kmóriczka
Hát ha az egyik sem, akkor maradj a filmes verziónál, mert ezek a legjobb kamerás mobilok és ha egyik sem tetszik, akkor nem fogsz megfelelőt találni magadnak. -
kmóricka
aktív tag
válasz
ForRedGlory #48959 üzenetére
teraszunkról? Ez nem vmi wellnes hotel?
Engem nem győzött meg egyik sem....
de biztos velem van a baj..
-
válasz
ForRedGlory #46814 üzenetére
jó kép, jó autó
szerencse, hogy a tel.szám kivan írva mert már hívom is, hogy megvenném
-
legiaap
félisten
válasz
ForRedGlory #46700 üzenetére
HTC 10-es nincs már nálad véletlen?
Lőhetnél azzal is ha igen. -
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #46606 üzenetére
Fűben guggolva nem nagyon lehet stabil állást felvenni
na jó nem kell a duma, valld be h mata részeg voltál és a fűben ébredtél ....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory #45955 üzenetére
Most a szellemi színvonalára gondoltál??
Jaj ha már itt vagy! Raktál fel régebbeb G4 vs 950 képeket és volt egy auchan-os fotód amin a neon fénye a G4 esetében elég szarul nézett ki. Nos nekem még nem sikerült rekonstruálni hogy úgy nézzen ki mint neked. Nem lehetett ott vmi gond(olyan volt, mintha maszatos lett volna a lencse és a neon fénye szétúszott az egész képen)
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #45939 üzenetére
Simán
bár mostanában a Sony telefonok nagyon le vannak csúszva !
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #45892 üzenetére
Ezek a kis rizsevők nagyon agresszívak !
Ott az agresszív memóriakezelés, az agresszív Jpeg tömörítés ... de olyan is volt már hogy a felhasználó volt az agresszív ... de Samuknál előfordul az ilyen
(#45893) Simtu
Kis szerencsével lehet hogy találsz ennyiért is ! (de inkább 80k -ért)
-
HardRic
addikt
válasz
ForRedGlory #45870 üzenetére
Tetszik a fos style easter egg
Érdekes, hogy kicsiben jobbak az S7 képei - dinamikusabb, kevesebbszer ég ki - belenagyítva meg egyszerre mosott és túlélesített, minden baja van. -
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory #45875 üzenetére
Nálam az s6 nyert. S7 azon kívül, hogy sötét stabil fókuszos és jónak tűnik. V10 kicsit világosabb a kelleténél, a lámpáknak akkora aurájuk van, hogy a jósnők is megirigyelnék és nekem kicsit olyan olajfestmény jellegű a felvétel(mint ha nem is full hd lenne). A fókusz meg szokásos:nem stabil, elveszti a fókuszpontot...
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #45877 üzenetére
Nem tudom de majd várunk hasonló videót, az S6 ilyen volt sötétben
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #45875 üzenetére
Akkor az nem én voltam ...
Kár hogy nem szóltál, szifon 6 -al bátran melléd álltam volna
Videóban szvsz. nagyon gyengus az S7 mi ez a sötétség ? S6 is jobb volt
-
legiaap
félisten
válasz
S7 edge nagyon elesit. En szerettem eddig ezt a samukban, de ez mar sok szerintem. Ha nem nagyitok bele a kepekbe akkor az S7 a nyero amugy meg V10.
-
w333
félisten
válasz
Vegyesek az érzéseim ... van ahol az LG van ahol az S7 a jobb
Szerk.
B*szki én is kb. ebben az időtájban voltam az Óbudai Auchanban ... a fekete Hondától kicsit hátrább álok, szóval láttam azt a Hondát (ott mentem el mellette mikor kosárért mentem) én kb. 17:30 - 18:00 -kor voltam ott
Akár még a képen is rajta lehetnék
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #45865 üzenetére
Gondolom esti képek sokkal jobbak ... illetve a videóra vagyok nagyon kíváncsi mert én az S6 -al mikrofonon kívül nagyon nem voltam megelégedve, pl. voltak kisebb akadások és néha még az égbolt is hullámzott, de itt a videó róla (az égboltot nézzétek)
érdekes hogy szinfon 6 -nál nincs ilyen
-
Kasya
nagyúr
válasz
Ha oda nem is, de ide mindenkepp kerjuk
-
w333
félisten
válasz
Persze ...
de ugye a V10 fog nyerni ?
-
akooos
veterán
válasz
ForRedGlory #45467 üzenetére
Engem az érdekel csak, hogy mit mondasz rá Te! Hasonlót láttál a szemeddel?
Ha igen, akkor semmi gond.
Nekem nagyon bejön a kép -
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #45467 üzenetére
Teljesen korrekt ... főleg ilyen ködben !
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #45391 üzenetére
Tényleg nagyon jó, na ezen a videón azért jobban kijönnek a hangok (profi)
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #45388 üzenetére
Na ez már igen ... nagyon jó képek, és LG -hez képest látom sokat javult a mikrofon minősége (G2 és G3 de még a G4 sem volt az igazi, kissé dobozhang miatt) de ezt már látom javították és brutálisan jól szól
-
akooos
veterán
válasz
ForRedGlory #45388 üzenetére
Brutál képek, brutális hangminőségű videó
-
Zsoltika11
tag
válasz
ForRedGlory #44965 üzenetére
A színkezelést leszámítva, általánosságban kb. hasonló produkciót nyújtanak. Nem tudom kijelenteni hogy az egyik egyértelműen jobb mint a másik. Köszi az összehasonlítást
-
Ágógreen
senior tag
válasz
ForRedGlory #44972 üzenetére
itt a lumia azért csak egy hajszállal is, de összességében jobb mint az LG.
leginkább a járda részleteinél szembetűnő a különbség.
zaj tekintetében is egyértelmű győztes a lumia.
de ha azt mondod h színügyileg hitelesebb volt a helyszínen az LG akkor ezt a pontot jóváírjuk a V10-nek.
köszi -
Ágógreen
senior tag
válasz
lumia a széleken jobban torzít, máshol a LG teszi ezt.
lumia kevésbé zajos, LG kevesebbszer tud nyerni e tekintetben.
lumia többször elvéti a fókuszt.
LG túlszaturálttá generálja a fényeket, cserébe világosabb képeket generál.
LG többször élesebb mint a lumia.
sötétben a lumia bizonytalankodik és könnyebben bemozdulni látszik mint az LG.
nagyon alacsony megvilágítású részleteknél LG szebb, de ha egy picike megvilágítás jelen van a lumia fordít a javára zaj tekintetében.
nagyon köszi a tesztet -
klz80
tag
válasz
Én nem szándékozom lecserélni a 950-et, de nagy érdeklődéssel követem a "tesztjeid", köszönöm. Csupán egy kérés, nappali fotókkal is csinálsz összehasonlítást? Mert azzzal én is egyetértek, hogy a lumia csúnyán mellélő fókusz terén ha ilyen kis fénypontokat kell fotózni vele, automatán szerintem lehetetlen vele rendesen ezeket a karácsonyi díszleteket lefotózni. De ez csak egyszer van egy évben, átlagban minden más fotóstémában azért nem lő ennyire mellé. Köszönöm
-
S e t h
nagyúr
válasz
Hát a Lumia itt eléggé leszerepelt, fókusz alig, vagy alulexponált.
-
legiaap
félisten
válasz
Most részt veszek 3 giveaway-ben is remélem nyerek karira egy V10-et. Nekem tetszik a kamerája. Egy dolog csak ami miatt nem tudnám elsődleges telefonként használni, az meg a szar akkuja.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
ForRedGlory #44952 üzenetére
akkor nagyon örülök, hogy a tripla color flash szépen teszi a dolgát az új lumiákon...
ez egy nagyon jó videó h miért nem érdemes 1020-at venni. állítólag 950 már jobb e tekintetben. sajnos a legtöbb "profi" teszt erről említést sem tesz... íme a rideg valóság. -
Ágógreen
senior tag
válasz
ForRedGlory #44944 üzenetére
jó lenne ha hozzátennéd, hogy melyik áll közelebb szerinted a valósághoz...
mert sárga mesterséges fény esetén lehet a LG áll közelebb.
ami feltűnt h belenagyítva sokkal szebb az LG.
igazából te látod, hogy az eredeti fényviszonyokhoz képest melyik állt közelebb a valódi fényviszonyokhoz képest. mi csak tippelni tudunk. -
Zsoltika11
tag
válasz
A V10 itt tényleg nagyon benézte a fehéregyensúlyt. Kíváncsi leszek a többi képre
-
S e t h
nagyúr
válasz
Ezek alapján abszolút Lumia, a V10 nagyon sárga.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
ForRedGlory #44941 üzenetére
melyik melyik ?
-
DemonDani
addikt
válasz
ForRedGlory #44912 üzenetére
Egy bagoly ül a fán.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
nagyon király végre erre vártam V10 vs 950 XL.
ez kell a népnek.előre is köszi
-
Zsoltika11
tag
válasz
A V10-el való összehasonlításra kíváncsi leszek.
Had jöjjön
-
bigmasterg
addikt
válasz
Nem kapni sehol 6P-t?
Expansys-t nézted?
Ha jól látom, 32esek vannak. -
jacis
nagyúr
válasz
Na az is érdekes
Kiváncsi leszek mit mondasz/írsz róla. -
válasz
ForRedGlory #44916 üzenetére
nah az csak 700k volt összesen! az már szinte teszkó gazdaságos bevásárlás volt
-
válasz
ForRedGlory #44914 üzenetére
egy ideig azt hittem te is PC boltban dolgozol, mert hasonló konfigod volt mint most deicidenek a TitanX SLIbel
-
legiaap
félisten
válasz
Te amúgy mobilboltban dolgozol vagy hogy a fenébe van mindig ennyi telefonod ha nem titok?
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #44862 üzenetére
Ha megvan az új nexus majd írok. Kiváncsi vagyok mit mondasz róla. Én is olyat akarok tavasszal.
-
Rob700
senior tag
válasz
Meglepően jók amennyiben ezek kézből lettek fotózva.
-
w333
félisten
válasz
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #44799 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó lett.
Láttam megy vissza a Lumia a feladónak.... -
w333
félisten
válasz
Na ez igen ... nagyon jó
(#44800) Lacy6
Sajnos az én billentyűzetem nem világít ilyen erősen, emiatt is gyengébb ... illetve maga az i6 is azért gyengébb kamerában
De nem panaszkodom, nem lehetek mindig a legjobb
-
Lacy6
senior tag
válasz
Szerintem is nagyon jó lett.
Kíváncsiságból visszanéztem a G4-es és I6-os billentyűzetes képeket háát... ég és föld.
Az I6-nál valahogy nagyon zajos a kép és a képélesség se jó. -
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #44793 üzenetére
Na ezek a képek már tetszenek
baromi nehéz ködben jó képet csinálni !
Tegnapiért bocs, hosszú és szar napom volt és kapóra jöttél.
És semmi probléma, vannak nekem is néha rossz napjaim
Szerk.
Hoztam én is egy pár sötétedés előtti ködös képeket ... (iPhone 6)
...
...
...
...
...
...
Őszinte vélemények jöhetnek ... hát nem kis meló volt ezt belinkelni
-
Ágógreen
senior tag
válasz
ForRedGlory #44793 üzenetére
az utolsó kép szép lett.
-
Rob700
senior tag
válasz
ForRedGlory #44776 üzenetére
Iso 64 a minimális amit 950-en be lehet állítani?
-
Bozek
nagyúr
válasz
"az én két nulla tapasztalatos point&shot képeimből indulj ki"
Ilyeneket ide szentségtörés felrakni. Kérdezd meg a törzstagokat.
-
w333
félisten
válasz
Persze ezzel maximálisan egyetértek ... de őszinte véleményre voltál kíváncsi én meg leírtam (ezért bocsi)
Különben nem lenne olyan rossz ez a 950XL, kíváncsi lennék manuális módban pl. 100 -s ISO és kicsivel nagyobb záridővel mire képes
És igen, nagyon friss ez a telefon ... szóval updateval még lehet jobb is
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #44770 üzenetére
Ezt mindjárt gondoltam. No offense, de a te véleményedre sokat nem adok
Egyáltalán nem kell ... ez csak az én személyes véleményem !
Túl nagy szavakat dobálsz (meg múltkor is) és marha elfogult vagy a kis kedvenceddel.
Ez nagyon nem így van, soha nem mondtam hogy az i6 jobb mint az S6 vagy G4 ... de nem is a fényképezés az elsődleges számomra
Ha más hasonlítunk ... akkor tessék itt az én képem is (S6 -al)
Szerintem jól látható mennyivel jobb az S6, a színek is teljesen mások ...
Szerk.
A billentyűzet kép egyértelműen a 950XL a jobb, viszont ez még nem azt jelenti hogy maga a kamera modul is jobb, csak azt hogy az L950XL közelebb engedi a tárgyakat és képes befókuszálni, szóval makróban tényleg jobb !
-
Zsoltika11
tag
válasz
ForRedGlory #44764 üzenetére
Azért full automatán kézből egyáltalán nem rosszak. Nem is látok olyan égbekiáltó bemozdulást sem, tehát a stabi is jól dolgozik. A színvilág nekem tetszik, ránézésre megfelelően találta el a fehéregyensúlyt is a telefon. Az égbolt sötétjén pedig a zaj mennyisége egészen baráti.( A parlamentes kivételével, ahol az épület feletti résznél határozottabb a zaj mennyisége a nagy fényerő miatt) Egy 100-as ISO-val külön kíváncsi leszek majd az esti képekre, stabil állásból vagy állványról és egy kis záridő állítással. Szerintem vállalhatóak.
-
w333
félisten
válasz
Nem rossz de a színvilág az igazi Nokiás, a parlament élőben nem ilyen
A többi kép rendben van, kivéve az utolsó képet ami nagyon homályos ...
De egyáltalán nem ájultam el, messze áll még egy S6 vagy G4 -től !
Szerk.
Hol vagy hito ? eddig tartott a szerelem az S6 -al ?
-
válasz
Szerintem elég jók!
-
legiaap
félisten
válasz
Hát ezek nem lettek valami jók.
-
Rob700
senior tag
válasz
Automata módtól nem rossz, bár sokkal jobb lenne az eredmény szerintem manuális záridővel-alacsony isoval és állványról...
-
Szergely83
tag
válasz
ForRedGlory #44731 üzenetére
Sőt, a rendszám alatt a rácsozás kivehető a 950 esetében, míg G4-nél szürke massza látszik csak. 950 képein minden sokkal tisztábban látszik, a G4 "ködös" hozzá képest.
-
w333
félisten
válasz
Akkor is sokkal jobbak a G4 képei ...
(#44733) hito
Grat hozzá, majd várjuk a képeket és a véleményt róla
-
Rob700
senior tag
válasz
Nekem a 950xl képei tetszenek jobban. Kiváncsi lennék állványos éjjeli képekre ahol babrálva van a záridő-iso.
-
legiaap
félisten
válasz
ForRedGlory #44720 üzenetére
Szerintem itt nem jobb a 950XL. A színek szebbek viszont a G4-nél jobban kivehetők a részletek és élesebb is a kép. Pl. A télapós képnél nézd meg az elől lévő doboz oldalán a szöveget. A G4-nél élesebbek, jobban kivehetők a betűk. Az Achan-nál is ha megnézes az autók rendszámait akkor a G4-nél élesebbek.
-
válasz
Eles kepekt lo a 950 viszont a szinek furak, illetve tul sotetek is szerintem. Amugy nem rossz eltudnam viselni, de azert annyira nem elajulos.
-
törölt tag
válasz
A kültéri képen meggyőzőbb az LG teljesítménye, hasonlítsd össze a kettőt az alábbi pontokra kattintva:
1. A középen levő Mazda emblémájára kattintva például láthatod, mi a különbség egy tónusokat felvonultató részletes fotó és egy túlélesített, poszterizált megjelenésű kép között. Egyértelműen az LG a nyerő.
2. Kattints az Auchan feliratra. Hasonlítsd össze alatta a kőfal textúráját, sokkal természetesebb az LG képe. Aztán nézd meg a felirattól jobbra levő családi házakat. A Nokia fotója olyan durván poszterizált színvilágú, hogy már szinte fekete-fehérnek hat azon a területen, az LG fotója sokkal szebb, természetesebb megjelenésű, egyértelműen jobban bánik a színekkel.
3. Kattints a villanyoszlopra szerelt térfigyelő kamerára. A fenti tapasztalat ismétlődik meg ott is, némi túlhúzott kontraszttal súlyosbítva.
Szóval a fenti hibák miatt nekem ez a Nokia sem kéne...
-
Ricardo
titán
válasz
Ezt a 950-et most valóban jól összerakták. A kisebb testvérekre leszek kíváncsi. (850, 750)
Zolom89:
Kihagytad a városnévből a magánhangzókat. Pótolom eeé
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #44710 üzenetére
(#44710) ForRedGlory
Rendben, elhiszem.
(#44711) BigBlackDog
Járok én,
de nézd végig csak az elmúlt időszak termését: nappali, kültéri kép (ami nem közeli) alig akad.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #44694 üzenetére
A Nokia azzal, hogy ISO 50-re állítottad az érzékenységet (feltételezem, ezt nem automata módban produkálja), következetesen alulexponálja a képeket az LG-hez képest. Emiatt sokkal kevésbé égnek ki a csúcsfények és szebben jelennek meg a tónusok (főleg a reklámtáblák környékét érdemes figyelni).
Fényképezésre sokkal jobban kellene nekem az LG, mert bár a topicban a hosszú záridős éjszakai képeken és a gyenge fényben készült fotókon kívül jóformán mást sem látunk, a legtöbbször nem így használjuk a telefonunkat, hanem nappali fényben. Úgy viszont az LG az eddig látottak alapján lényegesen jobb.
(#44708) BigBlackDog
Milyen magasabb ISO értékeken a G4?
-
válasz
Jónak tűnnek a képek. A lumia képe részletgazdagabb szerintem, ugyanakkor a G4 fénymérése jobbnak tűnik, és a fehéregyensúlyt is jobban találja el szerintem. Igaz viszont, hogy az utóbbi kettőt aránylag könnyen lehet korrigálni, míg új részletet a képre varázsolni utólag nem lehet.
-
legiaap
félisten
válasz
A lumia jobb ezeken a képeken.
-
válasz
ForRedGlory #44696 üzenetére
na akkor szifon 6 csere - lumiára
-
válasz
nekem a lumia jobban tetszik.
színvilágban melyik áll közelebb a valósághoz ?
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #44686 üzenetére
Lumia nagyon nem ok sztem.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
ForRedGlory #44683 üzenetére
A G4-nek szerintem enyhén zsíros volt a kamera előtti üvege.A Lumia színei mondjuk sokkal valósághűbbnek tűnnek számomra, de a (távolabbi) részletek a G4-nél jobban kivehetőek szerintem. Mondjuk ez lehet a (túl)élesítés miatt is. -
Rob700
senior tag
válasz
ForRedGlory #44683 üzenetére
Itt a Lumia 950XL csúnyán odaver a G4-nek...
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #42709 üzenetére
Ha kicsit jobb szinhomersekletet allitottal volna az S6-nak, nem latnank ennyi kulonbseget se szvsz
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #42709 üzenetére
Nem rossz ... de a G4 -s képet távolabbról fotóztad ?
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #42701 üzenetére
De jó képek. Várom a G4 -es tapasztalatokat.
-
stickrs
senior tag
válasz
ForRedGlory #41448 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Egy ilyen 5 centis izé egyszer valahogy bejött a szobába. Anya kimenekítette a 1,5 éves gyereket, apa meg "hősiesen" megvívott vele. Minden egyes félresikerült csapás után kimenekültem a szobából, aztán óvatosan vissza, de nyertem. Egy ilyen simán lehrapja a fejem és aztán döfi belém a fullánkját...
-
Blyan
félisten
válasz
De édi, hogy vetted rá, hogy ilyen szépen pózoljon?
-
andikaaa
aktív tag
válasz
ForRedGlory #41378 üzenetére
Nagyon szép a levendulás! Honnan lehet tudni, hogy milyen lesz abban, amit esetleg megveszek?
-
válasz
ForRedGlory #41374 üzenetére
Basszus még 100%-ban nézve is teljesen jó a képminőség. Csodálkozok, hogy mennyit fejlődött ez a technológia az elmúlt években.
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #41021 üzenetére
IMX 240 képek nekem jobban tetszenek, majd egy esti összehasonlítást is !
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ForRedGlory #41018 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
-
legiaap
félisten
válasz
Isocell képek jobbak lettek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest