Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagy nem. De soha nem tudjuk meg, mert nem építik be a nagyok. Ezért reménykedtem, hogy hátha egyszer valamelyik startup előáll egy értelmes QWERTZ sliderrel, vagy egy JogDial iterációval.
Egyébként az egykézzel kezelhetőségnek jót tenne a kerék, stabilabban lehetne fogni a tepsiket görgetés közben, mint mikor egykézzel tartod és ugyanazzal a kezeddel tapicskolsz is együtt.
-
chapwees
tag
Amikor annak haszna volt, akkor még nem igen volt kapacitív érintőképernyő, ezért jóval hatékonyabb volt mint a sima fel/le gombbal haladni. Mostanra ennek már nem igen van létjogosultsága szerintem. Nem elkúrták az ötletet hanem fejlődött a technika, max fidget toy szinten van már értelme.
-
Hogy azt miért kukázták, rejtély. Szerintem ma is lenne értelme, görgetni a facse vonalat, weboldalt, bármit is. De hát, az egész Sony erről szól már vagy két évtizede: van egy jó ötleted, kúrd el, kezd elölről. Mondom ezt úgy, hogy egyébként kedvenc márkám a Sony, anno mobilból is elég sokat próbáltam, birtokoltam, és egy ideig eszembe sem jutott más márkát venni. De ez már régen volt.
-
roli543
őstag
Eszméletlen a design
Végre valami ami kicsit eltér az elmúlt évek design unalmától! Nekem nagyon tetszik! -
Linkin1994
senior tag
válasz
ergoGnomik
üzenetére
Cserélhető lesz.
Persze csak màs színűre.Az akksit szerintem nem lehet majd cserélni -
Hű, ez csalódás...
Pláne, hogy már a Sony féle Jog Dial-t emlegették páran, meg egyéb (talán zoom...) funkciókat társítva mellé, errefel "csak" egy csavar...
Ó, mi naívak
-
ergoGnomik
tag
Fotó mutatja meg, mire lesznek jók a CMF Phone 1 hátlapi csavarjai
Már amellett, hogy helyén tartják a hátlapot.Ez utóbbit honnan lehet tudni? Sem a mostani, sem a korábbi képek nem utaltak arra, hogy a hátlap leszedhető lenne. Szerintem.
-
jan herz
tag
És a narancssárga hátán vajon mi az a nagy púp? Am. nekem eddig nagyon bejön az egész, kíváncsi leszek!
-
Draun01
tag
Ahj kár hogy az a tekerentyű nem valami szoftveres tweak, hanem csak lecsavarhatod hogy más kiegészítőt rakj a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Subaru topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- weiss: Autó költségek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De legalább nekem.
Végre valami ami kicsit eltér az elmúlt évek design unalmától! Nekem nagyon tetszik!