Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milo629
aktív tag
Az, hogy folyton eltűnik a HUD és csak akkor jön vissza, ha pl. rádiót váltok, ez bug vagy feature?
-
Milo629
aktív tag
A szezonális "teljesíts egy kalandversenyt" és "teljesítsd bármelyik horizon történet fejezetet" ki lehet valahogy bugolni, mint az előzőeket? Mármint arra gondolok, hogy a tiszta kör helyett nekicsapódni a falnak direkt, meg nyerés helyett direkt elveszteni az előző szezonban.
-
Milo629
aktív tag
Szezonális feladatok között pontosan mit akar takarni a Horizon Árkád?
Magát az eseményt értem, meg hogy van több forduló, de itt végig kell csinálni az összes fordulót, vagy meg is kell nyerni, vagy mikor adja be teljesítettnek? -
Milo629
aktív tag
Komolyan mondom ezzel a játékkal lehet jobban járt az, aki leszedte krekkelve', az összes online feature egy katasztrófa.
-
Milo629
aktív tag
Sziasztok, a napi kihívásokban a "Teljesíts egy Bemutató eseményt" (Complete a Showcase Event) mi akar lenni pontosan? Kipörgettem még egyszer a repülős és a vonatosat, rivális módban is, de nem akarja beadni, vagy el vagyok tévedve?
-
Milo629
aktív tag
Hát ott, hogy 200 darab XP tábla van és 50 darab gyorsutazás tábla, ezeket összeadva jön ki a 250 darab bónusztábla és nekem beadta a 250 táblásat, de közben a 200 táblásat pedig nem, így furcsa volt a matek, viszont most elkezdtem felfedezni az utakat és találtam egy "utolsó utáni" táblát, amivel már feloldotta rendesen, érdekes.
-
Milo629
aktív tag
Sziasztok, Horizon 4-ben ki lehet valahogy kapcsolni a idióta forgalmat? Így is kerülget az agyvérzés a drift "fizika" miatt, de ezzel a forgalommal még nagyobb szenvedés az egész, ami talán sikerülne elsőre, az 25 próbálkozás a random kanyarba rakott autók miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest